• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2019

16:26

LINTA: Nastavlja se širenje mržnje protiv Srba

Balkan

LINTA: Nastavlja se širenje mržnje protiv Srba

Podeli vest

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta danas je povodom ispisanih poruka "Ubij Srbija" i ustaško "U" na automobilu beogradskih tablica u Splitu ocenio da "proustaške snage nastavljaju svakodnevno da šire mržnju prema Srbima i svemu što je srpsko".

Linta u saopštenju navodi da je ovim poslata jasna poruka građanima Srbije da nisu dobrodošli u Hrvatskoj i da im se mogu desiti slične ili još mnogo gore neprijatnosti. 

On ocenjuje da je ovo još jedan dokaz da je u Hrvatskoj postalo normalno i nekažnjivo da se ispisuju poruke mržnje protiv Srba, kao i ustaški, fašistički i nacistički simboli. 

LINTA: Proustaške snage u Hrvatskoj su za brutalni obračun sa Srbima!

Linta izražava uverenje da počinioci ovog čina, kao i u mnogim drugim slučajeivma, neće biti uhapšeni i kažnjeni za zločin iz mržnje, saopštio je Saveza Srba iz regiona


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zg

pre 4 godine

Evo mi smo jako u HR potreseni tvojim klapnjama. Dođi u svoj rodni Karlovac da i tebi prefarbamo auto.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17