• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me

10.07.2019

14:39

(VIDEO) NEVREME NAPRAVILO HAOS U ULCINJU I BARU! Oluja lomila stabla, nosila krovove, na plažama uništeni suncobrani!

Balkan

(VIDEO) NEVREME NAPRAVILO HAOS U ULCINJU I BARU! Oluja lomila stabla, nosila krovove, na plažama uništeni suncobrani!

Podeli vest

Mini ciklon koji je sinoć, nešto pre ponoći, zahvatio Ulcinj naneo je veliku štetu građanima, kao i zakupcima lokalnih plaža

U naseljima Liman, Pinješ i Meterizi jak vetar je nosio krovove sa kuća, lomio drveća, čak i stabla masline, piše Ul-info.

Na fotografijama koje se šeruju na društvenim mrežama vide se automobili preko kojih je palo drveće, iščupana stabla drveća i veliki haos na plažama.

Zakupac dela plaže Kopakabana - Ðovanis bič Marko Škrelja poslao je fotografije na kojima se može videti kako su na tom delu Velike plaže nakon sinoćnjeg ciklona uništeni suncobrani, od kojih su neki iščupani iz peska.

On je rekao da je stanje haotično, ali da je srećom, šteta samo materijalna, prenela je RTCG.

Pljuskovi i grmljavina oko ponoći su zahvatili i Bar, u kom je snažni udar vetra polomio najvišu palmu pored spomenika knezu Vladimiru, javlja Bar-info. Osim toga, pala su i četiri stabla u parku.

Više naselja u Baru i Ulcinju ostalo je i bez struje tokom sinoćnjeg nevremena, a ekipe Crnogorskog elektrodistributivnog sistema rade na rešavanju problema.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17