• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s

15.07.2019

09:41

(VIDEO) NOVINARKA RAZVALILA MILA: Niko u istoriji Crne Gore nije ostavio SMRDLJIVIJI TRAG od Đukanovića!

Balkan

(VIDEO) NOVINARKA RAZVALILA MILA: Niko u istoriji Crne Gore nije ostavio SMRDLJIVIJI TRAG od Đukanovića!

Podeli vest

Bilo je u Crnoj Gori onih koji su ostavili smrdljiv trag, poput Jove Kapičića i Milovana Đilasa, iza kojih su ostala nebrojana groblja, ali čini se da ovakvog izdajnika nismo imali, rekla je novinarka Milijana Baletić

- Normalan čovek kada čuje šta Milo Đukanović želi da uradi SPC i srpskoj Crnoj Gori ima utisak tuge i stida. Mislila sam da su se stvari koje su sada aktuelne dešavale samo za vreme Drugog svetskog rata, ali ispada da i danas živimo u tom ratu - poručuje Milijana Baletić, novinarka rodom iz Crne Gore i podseća da su samo još autošovinisti i sluge fašističkih okupatora 1941. godine pokušale da promene identitet Crnoj Gori.

BRUTALNA PRETNJA MILA ĐUKANOVIĆA SPC! Prestupnici u mantijama završiće u zatvorskim uniformama, SRPSKU CRKVU PROGLASIO DRŽAVNIM NEPRIJATELJEM!

- Do tada drugih Crnogoraca osim Srba nije bilo. To treba ponavljati za ove što imaju kratko pamćenje i svest o sebi grade samo na osnovu vesti koje im se serviraju u režimskim medijima. Bilo je u Crnoj Gori onih koji su ostavili smrdljiv trag, poput Jove Kapičića i Milovana Đilasa, iza kojih su ostala nebrojana groblja, ali čini se da ovakvog izdajnika nismo imali. Kao da su svi oni sabrani u Milu. Niko ovako nije bio beskrupulozan. Ni Turci, ni fašisti. Ovakvog do sada nismo imali - smatra novinarka.

MILO, CPC NIKADA NEĆE POSTATI PRAVA CRKVA! Ruski patrijarh Kiril šokirao vlast u Crnoj Gori

Baletićeva objašnjava da je Milo marioneta i prodana duša, koja poput svake prostitutke učestvuje u prodaji svega da bi se obogatio.

- Ipak, pravi razlog napada na SPC je drobljenje pravoslavnog bića i zna se odakle taj vetar duva. Nema sumnje da će se napadi nastaviti, ali će Milo jednog dana biti samo u nizu sramota, koja je jedno vreme bacila Crnu Goru u karantin. Doći će do ozdravljenja, ali ne smemo da sedimo skrštenih ruku, već da pomognemo da Crnoj Gori da ozdravi - ističe Baletićeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 4 godine

Milo Đukanović je samo jedan PRAVI - crnogorac. A ko ih je vazdigao u nebesa sa junaštvom, poštenjem i čojstvom TAJ ima problem.

DEDA RAKA

pre 4 godine

....... TRAGOVI MU SMRDE NEČOVJEŠTVOM ! Ko li to ono reče ?

flamantes

pre 4 godine

Deda Rako, vama tragovi bazde nečovještvom

flamantes

pre 4 godine

Posrbicama tragovi bazduljaju nečovještvom a i vama ''Deada Rako''

Vns

pre 4 godine

.... Reče huškačica koja je pozivala na ubijanje i proterivanje svakog ko nije Srbin...propala voditeljka i novinar....sramota za njenu struku...

Marcco

pre 4 godine

Da nema podršku u narodu, Milo ne bi trajao ni pet dana... prema tome, zaboravite te priče. 20% Crnogoraca se smatra Srbima, 20% se sramoti sopstvenog porekla a 60% baš briga.

aleks

pre 4 godine

okupatori,pakujte prnje i dovidjenja,dosta ste pljackali silvali,asimilovali i pisali knjige kakve vama odgovaraju.

flamantes

pre 4 godine

TRagovi su najbazduljaviji od posrbica, kojima i pripada kvazinovinarka

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59