• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.08.2019

11:17

(VIDEO/FOTO) OVO SU UBIJENE SESTRE! Maja je Igora upoznala u salonu za masažu, nikada se nije žalila na njega, A SINOĆ JOJ JE POBIO CELU PORODICU!

Balkan

(VIDEO/FOTO) OVO SU UBIJENE SESTRE! Maja je Igora upoznala u salonu za masažu, nikada se nije žalila na njega, A SINOĆ JOJ JE POBIO CELU PORODICU!

Podeli vest

U zločinu kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj istoriji, ubijeno je šest ljudi od kojih je jedno dete od 10 godina

Pomahnitali ubica je u kući u Cimermanovoj ulici u zagrebačkoj Kajzerici nasmrt izrešetao dva muškarca, tri žene i dete dok je čudom preživela jedino beba koja je nepovređena i zbrinuta.

Ubica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ. Prema pisanju hrvatskih medija, Igor je sa jednom od žrtava imao je bebu, koja u masakru nije ubijena.

Foto: printscreen facebook

Kako Vijesti.hr nezvanično saznaju, ubijene su i sestre Maja i Josipa Tojagić., a 10-godišnjak je najverojatnije bio Majin sin. Među ubijenima su Dragomir Tojagić i Filjke Tojagić.

OTKRIVEN IDENTITET MONSTRUMA KOJI JE POBIO PORODICU U ZAGREBU! Zove se Igor, vozi taksi, a ovo je njegova veza sa ubijenima!

Nesrećna je Maja za osam dana trebalo da proslavi 35. rođendan. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, ubica je najverovatnije Majin dečko.

Na mesto krvoprolića je sinoć sat vremena iza ponoći stigao i Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke.

-Noćas oko 21.30 policija je dobila više prijava da je u Cimermanovoj ulici došlo do upotrebe vatrenog oružja. Dolaskom na mesto zločina zatečeno je 6 mrtvih osoba, dve muške, tri ženske osobe i jedno dete. Zatečeno je i jedno dete koje je nepovređeno i zbrinuto. Možemo reći i da imamo jednu osobu koju dovodimo u vezu s ovim delom - kazao je noćas načelnik PUZ-a.

Foto: printscreen facebook

Rašić je kazao i kako je na toj adresi već dolazila policija 2011. godine, ali se ovaj događaj ne dovodi u vezu s ovim masakrom.

Zagrebačka policija potvrdila je u 4.10 sati da je ubica sa Kajzerice počinio samoubistvo.

-Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo - napisali su u poruci iz policije.

(VIDEO) IZMASAKRIRAO CELU PORODICU, PA SE UBIO PRED POLICIJOM! U krvavom piru u Zagrebu ubijeni dva muškarca, tri žene i dete (10), SAMO BEBA OD 7 MESECI PREŽIVELA!

 

Novinari Vijesti.hr su razgovarali sa Majinom bivšom koleginicom. Ona je sa njom radila pre otprilike tri godine.

-Maja je bila dobra devojka i dobra koleginica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio kod nje na masažu i tako je započela njihva veza. Ona je bila razvedena i imala je dete. O detetu je stvarno brinula kao prava majka. Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilovao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam šta se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala. Ne znam da li je beba koja je preživela njeno i Igorovo dete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na Fejsbuk tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i sa bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću da tvrdim - kazala je za Vijesti.hr I.A. koja je želela da ostane anonimna.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija