• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.08.2019

22:10

SRAMNO! Hrvatski ministar odbrane PRETI Srbiji i PLJUJE po žrtvama "Oluje"!

Balkan

SRAMNO! Hrvatski ministar odbrane PRETI Srbiji i PLJUJE po žrtvama "Oluje"!

Podeli vest

Potpredsednik hrvatske vlade i ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je danas da će se "Oluja" dogoditi svakome ko želi da ugrozi Hrvatsku

On je to rekao za Novu TV odgovarajući na pitanje šta misli na poruke koje stižu iz Srbije, a povodom obeležavanja godišnjice akcije "Oluja".

(FOTO/VIDEO) "OLUJA" - ZLOČIN KOJI NE SMEMO ZABORAVITI! Vučić: Niko ne sme da nipodaštava naše žrtve! Srbija je danas JAKA, PONOSNA i čuva svoj NAROD, PISMO I REPUBLIKU SRPSKU!



- Na te se poruke ne bih osvrtao. Mogu samo da kažem da će se Oluja dogoditi uvek, bilo kome ko želi da ugroziti Hrvatsku - rekao je Krstičević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 4 godine

Da da dragi Bog da samo jednom krnete sami bez:Amerikanaca,engleza raznih Balija i Mudzahedina...10 dana i lijepa vasa u lijepi jadran.P.S.Starce,Zene i nejač vi veliki branitelji je jedino što možete da ubijete. Pozdrav za klasu 22.10 92 god.

branko1

pre 4 godine

Samo da pitam tog hrvatskog polmog organa,da li bi on sam ili opet sa amerima I ostalim gov**rima I smradovima napao srbe.I da ga obavestim da bi Iu oba slučaja zažalio I zakukao kao I svaki polni patrljak

Dejan

pre 4 godine

Šta je Vučko i ti ne puštaš komentare,e ne zavisni moji mediji ku....c ste ne zavisni.

Rade

pre 4 godine

Veliki hrvatski junaci, na goloruke : stare, žene i decu. Pa još i slave, trebalo bi da se stide ! ! ! ! ! ! ! !

Primećujem

pre 4 godine

Da je hrvat, ovaj bi se prezivao Križančević. Krst je srpski.

Pera

pre 4 godine

Starci, žene i deca su vas ugrožavali, pa ste ih progonili.

Miki

pre 4 godine

Pa 5 godina ni Krajinu niste mogli osvojiti, a mi onako mali dodjosmo i do Karlovca , pregazismo i Ogulin i sva mjesta do Karlovca. Sjecam se da smo gledali i Zagreb. Toliko ste jadni i slabi bili. Zna se ko je cuvao Evropu od Turaka, od Austrougara i od nacista istih onih nacista koji su vama dali drzavu NDH. Pa se jos hvalite.

Vla

pre 4 godine

Da I'm nije Nato avijacija bombardovala srpski narod ne bi nikad u knin usli.

Mate

pre 4 godine

I nije lagao. Kao što se i dogodila onima što su ugrožavali Hrvatsku, probivši tolike ljude granatama, čak i raketama po gradovima. Nego, što to vama smeta? To se na vas ne odnosi. Vi ne mislite ugrožavati Hrvatsku, vi ste za mir, kako kažete. E pa onda, nema ni problema, ni potrebe da se trzate. Neće biti Oluje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija