• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbija danas

06.08.2019

20:04

"CRNA ZEMLJO OTVORI SE DA PROPA'NEM OD SRAMOTE"! CRNOGORSKI PESNIK ISPROZIVAO Milovu Vladu zbog odlaska zvaničnika na PROSLAVU OLUJE!

Balkan

"CRNA ZEMLJO OTVORI SE DA PROPA'NEM OD SRAMOTE"! CRNOGORSKI PESNIK ISPROZIVAO Milovu Vladu zbog odlaska zvaničnika na PROSLAVU OLUJE!

Podeli vest

Pesnik Slavko Perošević se kroz pesmu ruga prisustvu zvaničnika Crne Gore proslavi zločinačke akcije u Kninu

Narodni pesnik Slavko Perošević ispevao je pesmu na račun Vlade Crne Gore i premijera Duška Markovića, koja se "vrti" na društvenim mrežama, a u kojoj se kritikuje prisustvo zvaničnika ove države na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Kninu:

Tamo dje se čuju poklik
" Za dom i za Poglavnika "
Vaša vlada poslala je

Opet svoga predstavnika

Vaš predstavnik ponovo je
Kažu pošo kod Hrvata
Da zajedno s’ njima slavi
Zločin protiv svoga brata

Dok se kleta šahovnica
Nad srpskijem vije Kninom
On bez stida rujno vino
Pije s Antom Gotovinom

To kad vidjeh , iz grudi se
Mojih , bolni uzdah ote’
" Crna zemljo otvori se
Da propanem od sramote "

Sa ponosom našeg roda
Namjerno se neko ruga
" O kukavni nesrećnici
Zar se bratska slavi tuga "



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

Sta će jadan. Sve pare mu na zapadu, kao mali, u lokalnom Domu kulture gledao američke filmove kako su pare u Švajcarskoj sigurne, ma šta da se desi a toliko provicijalno nepismen da ne zna da sud neke države može da blokira pare u Svajcarskoj banci ukoliko postoje dokazi za krivično delo koje postoji i kod njih. A Amerika može i da ih pokupi. Pa nije ceo život krao, švercovao i otimao da mu sad neko sve pokupi i strpa ga u neki Italijanski zatvor na 20 godina. Takve kao što je on Amerikanci imaju na hiljade po svetu. A indikativno je da nestanu još za života. Zato i stvara ovakve situacije, da produži sebi rok trajanja.

mikabg

pre 4 godine

Hvala svim časnim Crnogorcima i Srbima iz Crne Gore. Ničija, pa ni Milova, nije gorela do zore! Živeli časna braćo!

Crna Gora

pre 4 godine

Krajiški srbi kod nas imaju sjajan život, jedan je i ministar pravde i potpredsjednik aktuelne crnogorske vlade. Nijesu vam zaboravili kako ste ih uveli u rat, a onda izdali i ostavili na cjedilu. I nama i njima puca kurac šta piše Informer ili za Vučićevo i Dodikovo obilježavanje godišnjice beogradske prodaje Knina. Lajte preko ograde, samo se držite svoga dvorišta.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Živeli smo k'o braća rodjena, voleli se , poštovali druge, rasturiše dušmani državu - nema više naše lepe Juge Niču svuda neke rampe, carinske kontrole, bivša braća sad' se mrze - više se ne vole. Nije dosta što se mrze - i ratove vode, u duši sad svi plaču zbog bivše slobode. Bivša braća još se glože i nekako da se slože, POMOZI NAM BOŽE - ako se još može ! Zapad dobro shvatio "zavadi pa vladaj " a ti prosti narode sad se samo nadaj.

flamantes

pre 4 godine

Hrvati nijesu htjeli dati svoju zemlju, Srbi su htjeli oteti dio Hrvatske, pobili su se i Srbi su izgubili, po nagovoru Srbije.

Bili

pre 4 godine

Šta reći o ovom DŽUKCU, a da već nije rečeno?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija