• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

06.08.2019

21:02

KOLINDA, OPET SI PIJANA! Hrvatska bruji o ponašanju hrvatske predsednice na obeležavanju "Oluje"!

Balkan

KOLINDA, OPET SI PIJANA! Hrvatska bruji o ponašanju hrvatske predsednice na obeležavanju "Oluje"!

Podeli vest

Bivši predsednik Hrvatske Ivo Josipović ocenio je da je govor aktuelne predsednice na obeležavanju 24. godišnjice akcije Oluja u Kninu bio krajnje neprimeren

Josipović je rekao da političke elite u Hrvatskoj i Srbiji imaju potrebu da se tenzije stalno podgrejavaju, kako bi se oni sa svojim programima zadržali na vlasti.

- Jučerašnji govor predsednice u Kninu bio je privatizacija javne proslave, što je vrlo neukusno. Reč je o nedopustivom nastupu. Videli smo još jedan od pokazatelja društvene regresije. Ne samo da je pričala besmislice, s obzirom na priliku kojom je govorila, nego je imala i čudnu gestikulaciju, pa se mnogi pitaju je li tome prethodila konzumacija alkohola - kazao je Josipović u zagrebačkom programu televizije N1.

"CRNA ZEMLJO OTVORI SE DA PROPA'NEM OD SRAMOTE"! CRNOGORSKI PESNIK ISPROZIVAO Milovu Vladu zbog odlaska zvaničnika na PROSLAVU OLUJE!

 

Josipović je rekao i da je opšta slika ovogodišnjeg obeležavanja Dana domovinske zahvalnosti bila jako ružna i da se s desničarima koji viču "Za dom spremni" cela manifestacija pokazala kao desničarski "dernek".

Prema Josipovićevim rečima, i u Srbiji se instrumentalizuje patnja nevinih ljudi, Srba koji su tokom Oluje otišli iz Hrvatske.

- Ovakvi derneci nacionalističkog profila rezultat su potrebe političkih elita i u Srbiji i Hrvatskoj da se tenzije stalno podgrejavaju, kako bi se oni sa svojim programima zadržali na vlasti. Čini mi se da je danas možda gore nego čak i neposredno nakon rata - dodao je Josipović.

ON JE MILOGORSKI ŠLJAM! Crnogorski voditelj PLJUJE SRBE i veliča "OLUJU"

 

On je kao neumesan ocenio komentar predsednice da je i sama htela da uzme pušku i ode u rat.

- Niko od nje ne očekuje da se pravda što nije išla u rat, ona je tada radila neke druge stvari. Ali kada ona cirkusira, onda to otvara različite rasprave. Ne mislim da će joj se ovaj nastup u Kninu dobro odraziti na rejting za kojim toliko trči - rekao je Josipović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
xxx

pre 4 godine

Znaci po njemu Srbija je duzna da cuti sta kod ustase radile I govorile. Neka ga neko obavesti da je vreme Tadica I ostalih proslo.

milan

pre 4 godine

Pa kako do sada niko nije ukapirao,... gospodji treba dobar kurac i to svaki dan, ona je pohotnica, ako ge ne dobije, a ocigledno ga nedobija, gubi dodir sa stvarnoscu,... ljubaka znojave sportiste, daje delirijumske izjave da bi skrenula paznju na sebe, sve potsvesno da ce privuci muzjaka koji ce zadovoljiviti njene potrebe,... Slobnodno prosledite ovaj komentar poznatim psiholozima,...

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

OCIT PRIMJER HRVATSKE TISUCLJETNJE PONIZNOSTI I SLUGANSTVA. NISTA SE OVO NE RAZLIKUJE OD DOCEKA HITLEROVIH TRUPA U ZAGREBI 1941 GODINE. BIT CE TOGA JOS .

Marko

pre 4 godine

Gdje su vam komentari na postove, cenzura stoko jedna. Tv Hrt ste isključili da se ne čuje istina o Oluji. Sve srbe koji ne poštuju Rh treba protjerati iz Hrvatske, marš u smrdiju, marš doma. Ovakvo dno dna se ne viđa dugo na ovim prostorima. Teško vam pada Oluja ha, ha, ha, ha. Teško vam pada biti bez R. Kosova već ste navikli. Naviknuti ćete se i bez Sanđaka i bez Vojvodine. I ostane Bg pašaluk. To je vaša borba dala. Ha, ha.

ssdivizion

pre 4 godine

to Kolindice moja tako i treba sa ovom retardirano pleme cigansko srbsko

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija