• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2019

15:33

DEDA OD 81. GODINU IMAO ARSENAL ORUŽJA! Nelegalno držao zolje, pištolje, puške i MALTRETIRAO KOMŠINICU

Balkan

DEDA OD 81. GODINU IMAO ARSENAL ORUŽJA! Nelegalno držao zolje, pištolje, puške i MALTRETIRAO KOMŠINICU

Podeli vest

U kući 81-godišnjeg muškarca u Bjelovaru policija je pronašla ogroman arsenal oružja, uključujući raketni bacač - zolju, 10 pištolja, 20-tak pušaka i oko 9.000 metaka, saopštila je danas Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Muškarca je zbog uznemiravanja i nametljivog ponašanja tokom prošle nedelje prijavila 40-godišnja komšinica, koju je godinu dana pozivao telefonom, a 7. avgusta ove godine zatekla ga je kako pokušava nasilno da uđe u njenu kuću, prenosi Hina.

Kako se navodi, kada je policija upozorila muškarca da preda ilegalno oružje ukoliko ga poseduje, on je predao pet mobilnih telefona sa SIM karticama, ali ne i oružje.

- Budući da je 40-godišnja žena u prijavi navela kako ima saznanja da 81-godišnjak poseduje vatreno oružje, počeli smo s pretragom kuće i ostalih prostorija koje koristi- izjavio je načelnik PU bjelovarsko-bilogorske Jakub Bukvić.

(FOTO) KRIO ARSENAL ORUŽJA U KUĆI! Uspešna akcija policije iz Sremske Mitrovice!


Kako je rekao nakon duže pretrage, policija je došla i do skrivenih prostorija koje muškarac nije želeo da otvori, zbog čega je policija morala uz pomoć bravara da uđe. U toj sobi pronađeni su ručni bacač raketa M-80 "Zolja", 15 ručnih bombi, 10 pištolja, dvadesetak pušaka i automatskih pušaka i oko 9.000 metaka.

Prilikom pretrage, muškarcu je pozlilo zbog čega je hospitalizovan, ali protiv njega su podnete krivične prijave zbog nametljivog ponašanja, narušavanja nepovredivosti tuđeg doma i nezakonitog držanja oružja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija