• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2019

12:57

GAJSER: Politička karijera Zaeva je GOTOVA!

Balkan

GAJSER: Politička karijera Zaeva je GOTOVA!

Podeli vest

Laris Gajser, novinar italijanskog lista "Istina" (La verita) najavio je da će danas izneti nove činjenice o slučaju "Reket", koji potresa Severnu Makedoniju, dok istovremeno makedonski portal "Plamen" ( Flaka) piše da bi premijer Zoran Zaev mogao danas ili narednih dana da podnese ostavku na tu funkciju

Albanski portal, koji piše i na makedonskom, navodi, pozivajući se na dobro obaveštene izvore iz vladajuće SDSM-u, da bi Zaev mogao da podnese ostavku, a da ga na toj poziciji zameni ministar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Nijedan drugi makedonski medij ne spominje takvu mogućnost.

- Postoji mogućnost da Zoran Zaev podnese ostavku danas ili u narednim danima i formira tehničku vladu sa premijerom Oliverom Spasovskim, a izbori će biti održani u novembru 2020. godine nakon popisa stanovništva - citira "Plamen" izvor iz stranke premijera Zaeva. 

Navodi se da ovaj korak podrazumeva formiranje tehničke vlade po "pržinskom modelu", koja će zemlju pripremiti za parlamentarne izbore.

(FOTO) ZAEVU MAČ NAD GLAVOM, njegova ćerka se s dečkom brčka na Malti, A BAŠANOVIĆI JOJ LAJKUJU FOTKE!

Portal navodi da bi ovaj potez Zaeva mogao da usledi nakon objavljivanja video snimaka italijanskih medija o reketu protiv biznismena Orcea Kamčeva.

Gajser je, naime, na svom fejsbuk profilu juče objavio da će nove činjenice saopštiti danas tokom gostovanja na Radio Kapodistrija u 11 sati.

"Makedonijo! Sutra, 13. avgusta u 11 sati, na Radiju Kapodistrija! U središtu nove činjnice direktno iz studija", naveo je Gajser na fejsbuku.

Gajser je u tri nastavka, u online izdanju italijanskog lista „Istina" objavio video i audio snimke o reketu od 1,5 miliona evra, koji je za puštanje iz kućnog pritvora platio makedonski biznismen Jordan Orce Kamčev, a u koji je umešana makedonska specijalna tužiteljka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija