• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2019

21:23

"NEĆE MENI JEDAN PE*ER DA OBORI VLADU"! Nakon kriminalnog skandala i AFERE REKET, Zaev NE DA OSTAVKU!

Balkan

"NEĆE MENI JEDAN PE*ER DA OBORI VLADU"! Nakon kriminalnog skandala i AFERE REKET, Zaev NE DA OSTAVKU!

Podeli vest

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, u prvom obraćanju medijima posle objavljivanja slučaja “Reket”, rekao je danas da neće dopustiti da "nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar i p...r, obore vladu" u toj zemlji, prenosi portal a1on

- Svakako neću dozvoliti da nekoliko kriminalaca, jedan sujetan novinar i, nek mi oprosti LGBT zajednica, jedan p...r, obore ovu vladu - naglasio je Zaev.

Kako je kazao, špekulacije idu dotle da neko pokušava i njega da umeša i napomenuo da je on Zoran Zaev koji je došao na vlast zahvaljujući glasu naroda, boreći se za slobodu, demokratiju, pravnu državu i normalnu zemlju.

- Ja sam borac i nastaviću da se borim za ovo do kraja - istakao je premijer.

On je naveo da treba svako da odgovora za koga se utvrdi da je umešan u ovaj slučaj, da je prekršio zakon i da ne postoje političke kalkulacije.

KRAJ ZA SUNCE VERGINE! Makedonci uklanjaju i simbol sa zastave zbog dogovora sa Grcima!



U slučaju “Reket” koje je pokrenulo skopsko tužilaštvo, optužen je makedonski šoumen Bojan Jovanovski - Boki 13 za iznudu više od milion evra od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamenu za oslobađanje od pritvora.

Jovanovski je obećao Kamčevu da će srediti sa šeficom Specijalnog tužilaštva Katicom Janevom da bude oslobođen od pritvora, meru koju prema aktuelnom ustrojstvu tog tužilaštva može da odobri samo Janeva.

U telefonskim razgovorima između Jovanovskog i Kamčevog, koji je objavio italijanski list “La Veritas”, čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rečima “da ne brine i da će sve biti ok”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Verujem da će se Zaev boriti do kraja... a kraj je odmah iza ugla.

englezii

pre 4 godine

Sve si ti uradio lopove ! A tako vam i treba ! Niste drugo ni zasluzili ! Lopovska kobajagi nacija !

makedonac

pre 4 godine

Vakva budala se nije odavno pojavila. Na zalost pojavila se kod nas, u Makedoniji. Na nasu stetu, samo vakvu budalu su mogli ameri da izboksuju za premijera, da promeni ime, podeli i unisti drzavu, proda narod, budala bez trunke savesti i svesti. Njemu ne trebaju neprijatelji, opozicija, on je sam sebi dovoljan. Budala - par exellance, sto bi reko Sojic. Zaevu fale samo brcici i eno ga - kapetan bele lage, to je nas cirkus, danasnja Makedonija.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija