• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

25.08.2019

21:48

VEDRANA RUDAN NAPLJUVALA USTAŠE POSLE NAPADA NA SRBE U KNINU: Krenuše zečevi uzdignuta k**ca uređivati Lijepu Našu, a kada su NATO vojnici je*ali mater Hrvatima, gde ste bili zečići?

Balkan

VEDRANA RUDAN NAPLJUVALA USTAŠE POSLE NAPADA NA SRBE U KNINU: Krenuše zečevi uzdignuta k**ca uređivati Lijepu Našu, a kada su NATO vojnici je*ali mater Hrvatima, gde ste bili zečići?

Podeli vest

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po britkom jeziku, komentarisala je i nedavne napade na Srbe kraj Knina, ali i na Srbina povratnika nedaleko od Rijeke

Podsetimo, oko 15 maskiranih muškaraca upalo je u lokal u Uzdolju, gde su meštani srpske nacionalnosti gledali utakmicu Crvena zvezda - Jang bojs, i tom prilikom potpuno demolirali kafić i tukli goste, među kojima je bilo dosta žena i dece.

Tim povodom se oglasila i Vedrana Rudan, čiju kolumnu prenosimo u celosti.

- I zecu se ku**c na sirotinju diže. To je poznata, stara hrvatska poslovica. Samo u tom kontekstu možemo objasniti zašto su u poslednje vreme Hrvati krenuli mlatiti Srbe. Srbi kao bilo kakav faktor u Hrvatskoj ne postoje. Ima ih u vukojebinama Dalmatinske zagore i nešto sitno u gradovima. U Dalmatinskoj zagori žive starci bez struje i vode koji s vremena na vreme smeju nešto reći perverznom novinaru koji misli da i sirotinja ima pravo na život i onda kada je srpska.

 

JEDNA KURVA MANJE! Vedrana Rudan besna kao nikad dosad posle MASAKRA U ZAGREBU: Što će Lijepoj Našoj Katoličkoj kurvetine, preljubnice, PIZDURINE ŽELJNE "SLOBODE" NA KOJU ŽENE IMAJU PRAVO SAMO AKO ONA ZNAČI 3K. KINDER, KIRCHE, KüCHE! DECA, CRKVA, KUHINJA!

 

Kad tekst izađe, ako ga urednik pusti, novinaru zečevi preko portala j**u četničku mater i pitaju ga gde je bio devedeset i prve i j**e se njima što je novinarčić devedeset i prve plivao tati u jajima. Ako se neki novinar usudi na temu mlaćenja Srba obratiti direktno, ima jedan ludi Stojanac koji je to učinio, našem premijeru, njemu pukne film. Novinara na licu mesta proglasi “aktivistom”, drugo ime za četnika, i demonstrativno od**be u obližnju oštariju.

Kakve veze, je li, ima premijer sa s*anjem koje se dešava u Hrvatskoj? Neka institucije rade svoj posao, nema premijer vremena za pizdarije dok njega i pratnju u ohlađenoj oštariji čeka zubatac, ne iz uzgoja. I tako ovih dana krenuše zečevi uzdignuta k**ca uređivati Lijepu Našu. Negde Srbinu polome noge jer je gledao utakmicu, pa tresnu dete, poznato je da se svako Srpče pretvori u Srbina, dobra je ideja i sedamdesetogodišnjem starcu razbiti tintaru, ionako će policija privesti Srbina, ne zeca.

Naši političari i političarke imaju samo lepe reči za zečeve. Jasno je njima da je bolje da se zečevima diže k**ac na sirotinju nego da im se, ne daj bože, digne na njih. Siroti hrvatski političari. Nema u Hrvatskoj zeca kome će se dignuti na Plenkovića, Kolindu i policajku iz Kanade. Naši političari su doktorirali kastraciju zečeva. Moram objasniti zašto Hrvate nazivam zečevima kad su, je li, hrabro i goloruki nasrtali na neprijatelja? Zaboravila sam ko je prvi počeo, pi**a mi, je li, materina, je li, četnička. Zečići, zaboravili ste, svoji ste na svome, oterali ste ih, čemu erekcija nakon toliko godina i veličanstvene pobede?

Ne, nemam ništa protiv dizanja k**ca kad se pravom mužu digne k**ac na junaka. Sećate se kad su ne tako davno britanski NATO junaci provalili u Zadar? Bili su naoružani, u punoj snazi. Popišali su i posrali Zadar, razvalili kafiće, nisu platili piće, čiste Hrvatice hvatali su za hrvatsku guzicu, rigali su gde su stigli i u hrvatskom gradu je**li mater Hrvatima.

Gde ste bili, zečići? Gde je bila policija? Ko je branio Zadar od agresora? Kome se tih dana u Zadru dignuo hrvatski k**ac u cilju odbrane svetog nam tla? Ja ću vam reći ono što znate. Nikome. NATO dečki nisu sirotinja, NATO dečki imaju palice, šake, oružje, moć, status. NATO dečki nisu bedni hrvatski Srbi koje svaki hrvatski zec sme je**ti. Zato vas prezirem, zečići. I vas i one koji vas huškaju. Da imate malo mozga znali biste kome bi danas u Hrvatskoj trebalo razbiti glavu. Možda i imate mozga, ali nemate muda.

Čemu se ja čudim? Kakav narod takav i orgazam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Svaka čast Vedrana, lepo opisana hrvatska hrabrost ! !! ! !! !

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59