• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/informer.rs

13.09.2019

10:54

UŽAS U ŠIPOVU! Baba podvodila unuku (11) lokalnom kriminalcu (53)?!

Balkan

UŽAS U ŠIPOVU! Baba podvodila unuku (11) lokalnom kriminalcu (53)?!

Podeli vest

Šokantan slučaj podvođenja jedanaestogodišnje unuke otkrila je policija iz Šipova nakon prijave da žena, čiji je identitet poznat redakciji, sve češće vodi unuku kod S.S., policiji dobro poznatog 53-godišnjaka

Zbog izuzetne osetljivosti slučaja i zaštite devojčice, iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su  potvrdili samo da su u sredu uhapšena dva lica koja dovode u vezu sa krivičnim delima iz oblasti seksualnog iskorišćavanja maloletnog lica i oni su juče bili na saslušanju kod postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Kako saznajemo od našeg izvora bliskog istrazi, građani su šipovačkoj policiji prijavili sumnjiv slučaj sve češćeg sastajanja svima dobro poznatog muškarca devijantnog ponašanja sa ženom koja je njegovih godina, ali i njenom 11-godišnjom unukom. Devojčica je, kako saznajemo, najčešće boravila sa bakom u jednom poprilično udaljenom selu u Šipovu nakon što joj se majka udala i dobila dete, budući da je nju vanbračno stekla.

Na stravičan slučaj podvođenja policija je posumnjala kada je, kako saznajemo, po prijavi u jednom stanu u gradu zatekla pomenutog muškarca, devojčicu i babu.

Muškarac i baba su odmah uhapšeni, a nakon kriminalističke obrade odvedeni pred tužioca. Istraga ovog veoma kompleksnog slučaja je u toku kako bi se ispitale okolnosti i što više zaštitila devojčica.

"Postoji sumnja da je ona podvodila unuku starijem muškarcu za određene novčane iznose, ali to se istražuje", kaže naš izvor.

Meštani Šipova, zgroženi ovom situacijom, juče su u neverici prepričavali ovaj događaj, navodeći da se radi o čoveku od kojeg su svi zazirali i koji je do sada više puta hapšen i osuđivan zbog tuča, nasilničkog ponašanja, droge i drugih dela.

"Celi grad priča samo o tome jer u ovom malom mestu sve se sazna, nažalost onda kad je već kasno. Da se o tome pričalo na vreme ne bi došlo do ovako mučnih situacija za to jadno dete, za koje možemo samo da se nadamo da će iz svega izaći bez većih posledica", kaže meštanin Šipova.

DRAMATIČNO UPOZORENJE ZA SVE U REGIONU! U BiH se vraća čak 500 ISIS terorista?!

Navodi da je devojčica rasla u specifičnim uslovima. Naime, nju je majka dobila rano, dok je živela na selu sa svojom majkom. Majka se u međuvremenu udala, dok je devojčica najčešće bila kod bake. Saznajemo i da je majka u teškom psihičkom stanju zbog cele situacije.

"Navodno su ljudi posumnjali da nešto nije kako treba kada je curica viđena u večernjim satima u autu sa tim čovekom, za kojeg svi znaju da je kriminalac, ali i da voli druženja sa klinkama koje su i po 20-30 godina mlađe od njega, a takve slike objavljuje i na društvenim mrežama. Zašto bi to dete bilo u njegovom društvu?", kaže naš sagovornik, dodajući da veliku odgovornost ima i socijalna služba.

S.S. je, kako ističe, navodno nedavno izašao iz zatvora, a ukoliko su na bilo koji način ugrozili devojčicu, smatra da bi oboje trebalo debelo da odgovaraju.

Tužilaštvo se nije do sad oglasilo o ovom slučaju te nije bilo poznato za koja ih tačno krivična dela sumnjiče i koja je odluka tužioca nakon razgovora s njima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija