• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

19.09.2019

12:18

SVADBA U NIKŠIĆU SE PRETVORILA U KOŠMAR ZBOG SRPSKE PESME! Tašta je naručivala triput, svekar napravio haos, a onda je BRAT UZEO MLADU ZA RUKU...

Balkan

SVADBA U NIKŠIĆU SE PRETVORILA U KOŠMAR ZBOG SRPSKE PESME! Tašta je naručivala triput, svekar napravio haos, a onda je BRAT UZEO MLADU ZA RUKU...

Podeli vest

Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar i to zbog politike!

Naime, dve porodice, čiju decu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pesme "Srpkinja je mene majka rodila"! A sve se dešavalo u Parohijskom domu, nakon obavljenog venčanja, gde je mladence čekala svadbena torta, koja je, nažalost, ostala netaknuta.

Priča se da je dogovor bio da veselje prođe bez "nacionalističkih" pesama, ali je domaćinu svadbe, svekru, prekipelo kada je prija dva ili tri puta naručivala istu pesmu.

On je navodno upozorio prisutne da je "dosta tih pesama, jer je ovo Crna Gora"! Nastalo je komešanje rodbine i prijatelja, a revolt je kulminirao kada je brat mlade ustao, uzeo sestru za ruke i izveo je sa veselja uz poruku - "hvala prijatelji".

RUŽICI JE 1993. NESTAO SIN NENAD, a onda je na ulici VIDELA NEPOZNATU DEVOJKU U NJEGOVOJ TRENERCI! Sada nudi 5.000 evra za informaciju o svom detetu...

Nešto kasnije, nesuđeni svekar, iščupao je muzičarima kablove iz utičnica, govoreći: "Vi ste za sve krivi!"

- Ja pevam ono što mi se naruči - odgovorila je kratko pevačica.

 

 

Drama dvoje mladenaca imala je nastavak. Nesrećna devojka pobegla je do obližnje crkve Svetog Vasilija Ostroškog, sela na stepenište i dugo oplakivala propali svadbevni dan kom se samo nekoliko sati pre radovala.

NESTALI DEČAK PRONAĐEN U KANALIZACIJI! Građani čuli plač šestogodišnjeg Petra, dok je puzao kroz cevi ispod zemlje!

Nažalost, nesrećna politika "overila" je njihovu sudbinu. Nikšićani, ipak, veruju da će ljubav nadvisiti podele i da će njih dvoje u budućnosti sreću zajedno graditi.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 4 godine

Na žalost vidimo da CG sve više pokazuje nezrelost jedne države i društva. Zato će biti sve više problema. Zavadila je krimogena Milova antisrpska politika dva rođena brata, dva oka u glavi. Hapsi i maltretira političke protivnike. A hoće u"demokratsku" Evropu. Sećam ga se dobro iz CK SKJ. Kada smo u pauzi u jednoj manjoj grupi razgovarali sa Miloševićem o potencijalu Đukanovića rekao je: Mali (zato što je bio mlad) ima petlju, biće veliki potencijal ,ali se bojim da će biti strašno samoživ i bezkarakterna osoba, u ostalom videćemo. Za sada je pokazao dobru želju . Dela će mo tek videti. Bio je u pravu. Videli smo njegovu pohlepu i diktatorsku najcrnji karakternu osobinu. Braćo Crnogorci i Srbi , dva oka u glavi u pamet i na vreme dok još nije kasno pogledajte dokle smo nisko pali.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija