• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/informer.rs

19.09.2019

18:26

TRAGEDIJA NA ROĐENDANU! Mladić zabacio glavu unazad i poplaveo u licu, umro na putu za bolnicu!

Balkan

TRAGEDIJA NA ROĐENDANU! Mladić zabacio glavu unazad i poplaveo u licu, umro na putu za bolnicu!

Podeli vest

Dvadesettrogodišnji mladić S.R. iz Buzekare, sela u blizini Brčkog, u sredu je preminuo, najverovatnije usled davljenja hranom

Kako je potvrdilo nekoliko očevidaca, društvo se okupilo na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja u tom selu, gde je na trpezi služena jagnjetina.

"U jednom trenutku naš drug je zabacio glavu unazad i počeo da dobija plavu boju po licu i vratu. Mislili smo da mu je pozlilo i izneli smo ga izvan prostorije te ga položili na bok. Neko mu je izvadio jezik i on je počeo da diše, ali je ubrzo ponovo došlo do komplikacija, te smo pozvali hitnu pomoć”, ispričao je jedan od očevidaca koji nije želeo da se otkriva njegov identitet.

Kako je potvrđeno iz Urgentnog centra Opšte bolnice Brčko pacijent je dovezen mrtav i najverovatnije je izdahnuo tokom transporta. Jedan od očevidaca je rekao da je od medicinskih radnika saznao da su iz grla mladića izvadili "dva veća, nesažvakana komada mesa".

Šef Operativno-komunikacionog centra u brčanskoj Policiji Halid Emkić potvrdio je da je policija obaveštena o ovom slučaju.

(FOTO) DEVOJČICA (2) OTROVALA SE "ASEPSOLOM" U VRTIĆU! Deda otkrio detalje jezivog događaja u Rači Kragujevačkoj

"S obzirom da je nastupila smrtna posledica, policija preduzima neophodne mere i radnje kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja. Za sada ne mogu potvrditi da li će biti rađena obdukcija", rekao je Emkić Hit televiziji.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija