• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.03.2015

12:41

DŽENTLMEN Gradonačenik Beograda časti dame za 8. mart

Beograd

DŽENTLMEN Gradonačenik Beograda časti dame za 8. mart

Podeli vest

Dame koje u nedelju 8. marta, na Međunarodni dan žena, budu kupovale karte za pozorišne predstave u Ateljeu 212, Beogradskom dramskom pozorištu i Jugoslovenskom dramskom pozorištu, na jednu kupljenu kartu, dobiće drugu na poklon, a sve to na inicijativu gradonačelnika Beograda Siniše Malog

- Ovo je simboličan poklon Grada Beograda za sve dame koje tog dana budu otišle na blagajne ova tri pozorišta. Naša strategija je da približimo kulturu građanima, a ovo je samo jedan od načina - kaže Mali.

Gradonačelnik je damama poželeo srećan praznik i istakao da se Grad Beograd kroz razne akcije i aktivnosti zalaže za bolji položaj žena u društvu i za njihovu ravnopravnost sa muškom populacijom.

Povodom 8. marta, Grad Beograd je damama omogućio i da danas iskoriste neku od besplatnih aktivnosti u Gradskom centru za fizičku kulturu, zatim sutra od 19 do 21 čas besplatno plivanje na zatvorenom bazenu "Taš", kao i besplatan ulaz u Zoo vrt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set