• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.04.2015

04:00

EVO KOJE ULICE SU ZATVORENE zbog maratona u Beogradu!

Beograd

EVO KOJE ULICE SU ZATVORENE zbog maratona u Beogradu!

Podeli vest

Zbog održavanja Beogradskog maratona, pojedine ulice u Beogradu danas su zatvorene za saobraćajj

Od ponoći do 19 časova biće zabranjen motorni saobraćaj i uklonjena sva vozila koja nisu u funkciji održavanja maratona u Kolarčevoj, na Terazijama i u Kralja Milana, kao i u delu Trga Nikole Pašića prema Terazijama.

Od ponoći do 17 časova zabrana za motorni saobraćaj i parkiranje važiće i u Prizrenskoj i delu Balkanske (od Prizrenske do Kraljice Natalije), kao i u zoni OTC „Novi Beograd”. Od 1 čas posle ponoći do sutra u 11 zabranjen je saobraćaj svih vozila u Dečanskoj, na delu od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, na Trgu Nikole Pašića, u Dragoslava Jovanovića, Vlajkovićevoj (od Kosovske do Dečanske), Bulevaru kralja Aleksandra (od Kneza Miloša do Beogradske ulice), Svetog Marka, Arhiepiskopa Danila, Svetozara Markovića i Resavskoj, na delu od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra, kao i na svim prilazima trasi, uključujući i delove trase koji su ranije zatvoreni iz organizacionih razloga.

Od 9 do 11.30 zatvaraju se i Takovska (od Svetogorske do Kneza Miloša) i Kneza Miloša (od Takovske do Nemanjine), prenosi Beoinfo.

Ulica kneza Miloša, na delu od Bulevara kralja Aleksandra do Admirala Geprata (smer ka Nemanjinoj), ostaje zatvorena za saobraćaj do 16 časova, kao i svi prilazi trasi.

Tanjug

Od 10 do 16 sati će biti zatvorena za motorni saobraćaj i trasa maratona: Bulevar kralja Aleksandra – Ulica Branka Krsmanovića – Cara Nikolaja II – Makenzijeva – Trg Slavija – Nemanjina – Balkanska – Gavrila Principa – Pop Lukina – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina (od Brankovog mosta do Bulevara N. Tesle) – Bulevar Nikole Tesle – Karađorđev trg – Ulica 22. oktobra – Vrtlarska – Ivićeva – Tošin bunar – Zemunska – Vojvođanska – Nehruova – Jurija Gagarina (kolovozna traka za smer ka Dr Ivana Ribara, na delu od Milutina Milankovića (III bulevara) do Ulice Dušana Vukasovića) – Milutina Milankovića (III bulevar) – Milentija Popovića – Brankov most – Kraljice Natalije – Aleksandra Dubčeka – Bulevar Mihajla Pupina ( u delu od Ulice Aleksandra Dubčeka do Bulevara umetnosti) – Bulevar umetnosti – Bulevar Zorana Đinđića (u delu od Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti) – Milutina Milankovića (od Bulevara umetnosti do Milentija Popovića), kao i svi prilazi trasi, uključujući i delove trase koji su ranije zatvoreni iz organizacionih razloga.

Zatvaranje za saobraćaj obavljaće se u skladu sa dinamikom prolaska takmičara. 

Od 6 do 16 sati zabranjen je motorni saobraćaj i biće uklonjena sva vozila koja nisu u funkciji održavanja maratona u Kraljice Natalije, a od 10 do 16 za motorni saobraćaj zatvorene su i rampe 6 i 4 na Mostu na Adi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set