• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.10.2015

18:40

OPŠTA NAVALA: Prodato više od 75% stanova u Beogradu na vodi

Beograd

OPŠTA NAVALA: Prodato više od 75% stanova u Beogradu na vodi

Podeli vest

Kompanija Belgrade Waterfront (BW) danas je započela prodaju stanova kule A kompleksa, u okviru projekta Beograd na vodi, a prema rečima generalnog direktora kompanije Nikole Nedeljkovića, više od 75 odsto stanova je prodato

U ponudi su stanovi od jednosobnih do četvorosobnih, sa pogledom na reku Savu, a dve kule sa po dvadeset spratova, koje su trenutno u izgradnji, nalaze se na odličnoj lokaciji u okviru jednog od najvažnijih projekata u Beogradu.

Svi stanovi će biti vrhunskog kvaliteta i završne obrade sa velikim terasama, direktnim pristupom na savsku promenadu i restorane, saopštila je kompanija, uz podsećanje da se prodaja stanova odvija po principu registracije zainteresovanih za kupovinu.

MALI: BG opet grad kranova i dizalica!

Budući stanari biće u prilici, kako je navedeno, da koriste niz ekskluzivnih pogodnosti uključujući i zatvoreni bazen, deo za jogu i odmor, moderan fitnes centar, igralište za decu, krovne vrtove i prostrane terase namenjene raznovrsnim aktivnostima.

BGD NA VODI - EVO KO SU VIP KUPCI: Nole, Šaban, Deki Stanković, Joksimović, Zorica Brunclik, Mitrović, Vesa "Komtrejd"...

- Ovo predstavlja ključnu prekretnicu u razvoju projekta. Veliki broj kupaca je iz Srbije, a za njima sledi dijaspora. Fantastičan odziv i veliko poverenje koje su današnji kupci stanova ukazali Belgrade Waterfrontu označava svetlu budućnost za naš projekat - rekao je Nedeljković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TO JE ZATAK SLUZBE

pre 8 godina

Nece Saudijska Arabija da kupi stanove vec Srbi a pare smo pozajmili od Rusa. Odakle ovim personama pare za te stanove...sve je to sluzba osmislila ali treba voditi racuna da neko nije uzeo od Arapa pare pa ih posle navodno preproda Arapima.

portal S

pre 8 godina

Da li ste svesni da toga nema nista dok ne zavrse "prokop"?? Sta ce sa zeleznickim cvorom onolikim?

Zelae

pre 8 godina

Ovo ko na pijaci,kao da kupuju papriku i luk!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set