• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2015

07:21

NOĆ U BGD! Dva udesa, dve osobe povređene

Beograd

NOĆ U BGD! Dva udesa, dve osobe povređene

Podeli vest

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, od kojih jedna teže, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

- Muška osoba teže je povređena u udesu koji se dogodio oko 20.45 časova na uglu ulica Kneza Miloša i Krunske - rekla je Macura.

On je zadobio, kako se sumnja, prelom leve butne kosti, razderotinu glave i povredu levog ramena, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

- Muškarac star oko 30 godina kao vozač je u udesu oko 19.45 časova na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina zadobio povredu glave i istegnuće vrata, a prevezen je na VMA - kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 246 intervencija od kojih 68 na javnim mestima, precizirala je Macura.

- Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom - dodala je Macura.

Macura je savetovala da se pričuvaju osobe sa lošom cirkulacijom, da ne izlaze rano ujutro, a onima koji odlaze na posao nošenje adekvatne odeće i obuće.

Portparol Hitne pomoći je savetovala i uzimanje doručka, vitamina, voća i povrća, jačanje imuniteta i da je potrebno čuvati se nazeba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set