• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.10.2015

08:55

VESIĆ: Od sutra se ukida plaćanje peronske karte na "Lastinim" stanicama

Beograd

VESIĆ: Od sutra se ukida plaćanje peronske karte na "Lastinim" stanicama

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će od sutra, 1. novembra, na "Lastinim" autobuskim stanicama u Beogradu biti ukinuto plaćanje peronskih karata za sve korisnike koji imaju plaćenu mesečnu kartu.

- Od sutra svi korisnici personalizovanih mesečnih karata koji imaju plaćenu mesečnu kartu dobiće besplatnu peronsku kartu na „Lastinim" autobuskim stanicama na teritoriji Beograda. To znači da će javni prevoz u prigradskim opštinama u kojima vozi kompanija „Lasta" dodatno pojeftiniti za 700 dinara, koliko je do sada koštala mesečna peronska karta. Ova pogodnost se odnosi na građane koji imaju personalizovanu plaćenu mesečnu kartu - rekao je Goran Vesić.

Prema njegovim rečima, ukidanje plaćanja peronskih karata je još jedna dodatna pogodnost koju je Grad Beograd obezbedio za građane prigradskih opština, jer je od 1. oktobra na snazi novi tarifni sistem koji je omogućio da građani prigradskih opština u Beogradu plaćaju i do 40 odsto nižu cenu javnog prevoza.

- Grad Beograd zahvaljuje Gradskom odboru Srpske napredne stranke na predlogu da se ukine plaćanje peronskih karata na „Lastinim" autobuskim stanicama na teritoriji Beograda koji će od sutra biti realizovan. Mi smo već prihvatili predlog SNS-a koji je podržalo desetine hiljada građana potpisima peticije da se stanovnicima prigradskih opština smanji cena mesečnih karata i ova pogodnost važi već od 1. oktobra. Grad Beograd će nastaviti i dalje da prihvata dobre predloge koji su u interesu građana kako bi naš grad postao bolje mesto za život svih stanovnika - izjavio je Goran Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set