• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.11.2015

17:18

BEOGRAD ŽALI ŽRTVE TERORIZMA Glavni grad u bojama Francuske zastave

Beograd

BEOGRAD ŽALI ŽRTVE TERORIZMA Glavni grad u bojama Francuske zastave

Podeli vest

Most na Adi, palata Albanija i spomenik Pobednik na Beogradskoj tvrđavi osvetljeni su u bojama zastave Francuske u znak solidarnosti sa Francuskom i njenim narodom, povodom terorističkih napada u Parizu

I svi ostali javni objekti u Beogradu koji imaju ukrasno osvetljenje večeras će biti osvetljeni plavim svetlom. 

Tanjug

Brojni Beograđani na društvenim mrežama objavljuju fotografije ovih objekata i na taj način izražavaju saučešće francuskom narodu.

informer.rs

BEOGRAD U BOJAMA FRANCUSKE ZASTAVE: Vesić pozvao građane da zapale sveće u znak solidarnosti!

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miroslav

pre 8 godina

Sramota, zasto to niste uradili za ruske zrtve?Zar se dodvoravate belosvetskom olosu?

Lune

pre 8 godina

Hm,hmm..Vedrana Rudan,se nije pridruzila tom " molebanu"..

miroslav

pre 8 godina

Zaista sramota,,pre dva tri dana teroristi egzekutiraju 200 deca pa jos na klip stavili i niko nisto,,,niti jedna osuda ,,a za francuze koji nes bombardirase i pobise nam decu majke oceve -beograd u boji kao svi zalimo ,,,jos samo da se sagnemo i da nam ga ......... sramota licemerije i sramota

XXL

pre 8 godina

ŠTA je bre ovo? Je l' srbenda postao veći francuz od samih francuza? Zašto Beograd nije imao ovakav light-show i spuštene zastave na pola koplja kada je srušen ruski putnički avion, pa ova deca što su pobijena ...? Zašto otvoreno i javno NESMEMO da kažemo da je i Francuska učestvovala u stvaranju te bande terorista? Ne sećam se da su francuzi "farbali" i šupicu za naše žrtve iz okoline Srebrenice, a bili su - tamo. Da ne spominjem Kosovo i Metohiju gde su nam osiromašenim uranijumom "obogatili" svu zemlju.

RASA

pre 8 godina

Kad su nas bombardovali nisu zalili za nas nastradali narod vec smo mi bili krivi sto nas oni ubijaju.E sad su naisli na neke koji za svoje zrtve vracaju istom merom.\n

zoran

pre 8 godina

Šta je sa našim žrtvama, od koji su neke sigurno prouzrokovane francuskim napadima. Baš me zabole za francuze. Još ću i neku suzu da pustim .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set