• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.12.2015

12:31

PRVI SNEG STIŽE SA IDEOM Zajedno u Ulici otvorenog srca

Beograd

PRVI SNEG STIŽE SA IDEOM Zajedno u Ulici otvorenog srca

Podeli vest

U "Ulici otvorenog srca", 01. januara tradicionlano se priprema bogati program za Beograđane, a Idea će, kao i prethodnih godina, za svoje sugrađane obezbediti brojna iznenađenja

U prvom januarskom danu posetioci će imati priliku da se prošetaju centralnim ulicama prestonice i da prođu kroz vesele Idea kapije u obliku srca, gde će u romantičnoj atmosferi i dekoraciji, moći da uživaju u čaroliji praznika. 

Na uglu Cetinjske i Makedonske ulice biće postavljena bina sa mašinom za pravljenje veštačkog snega, pa ako želite da obradujete svoje mališane prvim snežnim pahuljama, onda je baš ova manifestacija pravo mesto za to.

Promo

I to nije sve. Idea je kao specijalna iznenađenja pripremila i PhotoBooth, gde će se dobijati slika ukoliko ih šerujete na Instagramu, a svako ko je spreman da na licu mesta učini dobro delo za svog sugrađanina dobiće na poklon Idea majicu "Volimo praznike, jer volimo jedni druge".

U okviru ove manifestacije, kao i prethodnih godine, biće organizovana humanitarna akcija kojom će se pružiti pomoć Prihvatilištu za decu, odnosno projektu izgradnje novog i humanog prostora za decu.

Idea prodavnica u Svetogorskoj ulici će prodavati i svoje šolje sa Trga otvorenog srca čiji prihod je takođe namenje izgradnji ove institucije. Na bini će biti i humanitarna kutija u kojoj će se skupljati zimski aksesoari – kape, šalevi i rukavice za decu Prihvatilišta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set