• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

04.01.2016

11:42

(FOTO) SANACIJA KVARA U BULEVARU Mali i Nikodijević sa radnicima, popravka gotova u toku dana!

Beograd

(FOTO) SANACIJA KVARA U BULEVARU Mali i Nikodijević sa radnicima, popravka gotova u toku dana!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević obišli su rano jutros radove na sanaciji kvara na magistralnom vodovodu u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 379

 

Do kvara je došlo jutros u 5 časova.

– Ulica je bila puna vode, ali smo uspeli da je zaustavimo i trenutno se radi na otkopavanju zemlje kako bi se utvrdilo gde je kvar, a kako bi odmah nakon toga bila zamenjena cev. Nakon toga će biti zatrpano do kote nula, kako bi mogao da se normalizuje saobraćaj. Ovakve stvari se dešavaju s obzirom na to da u ovom delu grada vodovodne cevi nisu menjane 40 godina, tako da bar jednom godišnje dođe do havarije. Zato ćemo se u narednom periodu truditi da saniramo postojeću vodovodnu mrežu u ovom delu grada – rekao je gradonačelnik i dodao da će kvar biti otklonjen u toku dana, nakon čega će saobraćaj biti vraćen u redovno stanje.

STALI TRAMVAJI U BULEVARU Pukla vodovodna cev kod Cvetkove pijace

Potrošači u tom delu Zvezdare trenutno su bez vode, a kada je reč o izmenama u javnom gradskom prevozu, tramvaji sa linija 7 i 14 voze do Omladinskog stadiona, a 5 i 6 od Beka do Tašmajdana.

Autobusi sa linije 20 saobraćaju Bulevarom kralja Aleksandra, Gospodara Vučića, Vojislava Ilića, i dalje redovnom trasom.

Uvodi se autobuska linija 6A, koja vozi od Vukovog spomenika do Cvetkove pijace.

Linija 91, koja od Železničke stanice saobraća do Ostružnice, skraćena je i vozi do česme u Ulici Ljube Rankovića. Ide trasom linije 92.

Beograd.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set