• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

19.02.2016

11:07

BEOGRAĐANKA OTKRILA ŠTEK TAJNIH AGENATA! Pozvala policiju jer je osetila magnetne talase?

Beograd

BEOGRAĐANKA OTKRILA ŠTEK TAJNIH AGENATA! Pozvala policiju jer je osetila magnetne talase?

Podeli vest

Jedna starija Beograđanka je preksinoć oko ponoći pozvala stanicu policije na Novom Beogradu i tražila da hitno dođu na njenu adresu jer od buke koju prave komšije ne može da spava

- Ona je ispričala da se u stanu neprestano okupljaju sumnjivi likovi i da su čak upali u njen kompjuter. Punu pažnju policajaca je imala kad je komšije optužila i da iz njihovog stana dopiru nekakvi magnetni talasi zbog kojih mora istog trenutka da klekne! Policajci su bili pomalo zatečeni i iznenađeni njenom prijavom - kaže očevidac. 

BAKA U POTERI! Starica sama jurila lopove koji su joj ukrali torbu!

Pripadnici patrole su reagovali na njenu prijavu, te posetili stan iz kog se čuje misteriozna buka. Ipak, oni su ostali zatečeni jer su im vrata od stana otvorili prpadnici specijalnih jedinica koji su štitili jednog visokog funkcionera. 

URNEBESNI CIRBES: Izvedeš baku u srpsku kafanu, a ona počne da puši ćevap!

Iako su razumeli bakine optužbe za buku, hakovanje kompjutera i magnetni talasi su bili nešto drugo. Rekli su joj da za taj problem nisu nadležni.

HIT PRIČA IZ KOMŠILUKA! Tramvaj, baba i "ljudožder"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 8 godina

Za razliku od policajaca koji su izasli na teren ( ciji energetski nivo je u trecoj dimenziji ) gospodja ( ciji energetski nivo je u petoj dimenziji ) zna, vidi i cuje - ono sto panduri nisu u stanju. Ovakve osobe u Americi angazuju bezbednosne sluzbe a kod nas ih ismevaju i misle da su za psihijatra.

Darlinka

pre 8 godina

To je samo još jedan primer koji govori o njihovom bahatom ponašanju. O divljanju u saobraćaju da i ne govorim.

ultimaaaa

pre 8 godina

Bako to su bili Sekač i Krang iz Dimenzije X koji su podmitili našu policiju da ih ne uznemiruje dok dovlače svoje kamene trupe iz te Dimenzije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set