• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.02.2016

23:31

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Vatrogasac spasao trudnicu!

Beograd

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU Vatrogasac spasao trudnicu!

Podeli vest

U Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu oko 20 sati eksplodirala je plinska boca u stanu na drugom spratu, u kom živi mladi bračni par V.Ć. i M.Ć, a njihova petogodišnja ćerkica srećom nije bila sa njima.

Mladi par je zatečen u stanju šoka i odvezen u bolnice - suprug u Zvečansku na odeljenje za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju gde mu je ukazana pomoć, a supruga koja je trudna i pred porođajem odvezena u Urgentni centar i GAK. Suprug se posle ukazane pomoći vratio u zgradu i samo kratko rekao da su dobro i on i supruga.

Snažna detonacija uznemirila je stanovnike tog dela Bloka 70, a eksplozija je bila toliko jaka da su komšije, kako su rekle našim reporterima, pomislile da se ruši zgrada. Stanari su odmah pozvali i vatrogasce, ali i komšiju iz susednog ulaza, Dragana Konjevića, koji je vatrogasac. On je i sam, sa svog balkona, video eksploziju, istrčao iz svoje zgrade, uleteo u ulaz, aktivirao crevo iz hidranta, provalio vrata i ugasio požar.

Na parkingu ispred zgrade je na sve strane srča, stan je potpuno uništen i u čađi, a policija trenutno obavlja uviđaj i u ulaz nije moguće ući.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 8 godina

Plinska boca ne može da eksplodira, dok se nenormalno, i preterano ne zagreje nečim spolja. Uglavnom eksplodira, smeša vazduha i plina u prostoriji, koju može da zapali i statički elektricitet, koji može da se nalazi na svakom čoveku.

buba

pre 8 godina

svaka čast za vatrogasca dragana.....samo da su svi zivi.....i dobro da dete nije bilo u stanu...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set