• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2016

13:13

MALI: Nikola Ristić neće biti smenjen!

Beograd

MALI: Nikola Ristić neće biti smenjen!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da načelnik Komunalne policije Nikola Ristić eće biti smenjen

- Ono što je zaštitnik građana Saša Janković rekao u svom izveštaju, a koji sam ja detaljno pročitao je ono na šta je komunalna policija reagovala. Ja sam se tog dana kada se incident desio izvinio novinarima, a izvinila se i komunalna policija - rekao je Mali novinarima u Beogradskoj zadruzi.

Kako je podsetio, svi koji su neposredno učestvovali u tom incidentu kaznjeni su i sankcionisani .

- Mislim da je to nauk i za komunalnu policiju i za sve nas, da treba da na drugačiji i odgovorniji način obavljaju svoju dužnost - rekao je Mali.

Ombudsman je početkom meseca uputio javnu preporuku za razrešenje Ristića, nakon postupaka kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Komunalne policije koje je vodio povodom postupanja tog organa prema novinarskoj ekipi sajta „Istinomer" u septembru 2015. i novinarskoj ekipi KRIK-a, u oktobru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lilit

pre 8 godina

Bahato ponašanje "komunalaca" Gradska vlada nagrađuje i podržava!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set