• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.03.2016

21:00

GORAN VESIĆ: Grad izdvojio 24 miliona dinara za najbolje studente i učenike

Beograd

GORAN VESIĆ: Grad izdvojio 24 miliona dinara za najbolje studente i učenike

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da je iz budžeta Grada Beograda izdvojeno 24 miliona dinara za stipendiranje najboljih učenika i studenata i da se usvajanje tog predloga u Gradskom veću očekuje u narednim danima

Kako je saopštila gradska služba za informisanje "Beoinfo", gradski Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu danas je zvanično uputio taj predlog Gradskom veću na usvajanje. 

Vesić je kazao i da će biti stipendirani i učenici i studenti sa invaliditetom.

- U medjuvremenu je osnovan i Fond za mlade talente koji je stipendiran od Grada Beograda sa oko 100.000 evra, dok je od društveno odgovornih kompanija prikupljeno bliu 200.000 evra. Cilj je da se mladim  talentima od tog novca omogući širi opseg usavršavanja od  klasičnih stipendija, kao što je školovanje  u inostranstvu -  naveo je Vesić.   

Gradski menadžer je najavio da će se u ponedeljak, 7. marta, na sednici Skupštine Beograda na dnevnom redu naći i predlog generalnog urbanističkog plana za koji veruje da će dodatno podstaći nove investicije koje znače nova radna mesta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set