• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Kurir/Informer.rs

09.03.2016

14:35

PUTNICA NAPRAVILA HAOS NA KARABURMI! Baka otela autobus vozaču i izazvala sudar!

Beograd

PUTNICA NAPRAVILA HAOS NA KARABURMI! Baka otela autobus vozaču i izazvala sudar!

Podeli vest

Sredovečna putnica iskoristila je nepažnju vozača i radnika obezbeđenja i sela za volan autobusa marke "MAN". Ona je posle nekoliko sekundi udarila u "Solarisov" autobus koji je bio parkiran u otvorenoj garaži na Karaburmi. Da stvar bude još zanimljivija, žena je posle incidenta čak uspela i da pobegne

Sve se dogodilo u nedelju oko 17 sati u GSP pogonu "Karaburma". Scenariju ravnom holivudskim filmovima prethodio je, kako saznajemo, ogroman propust vozača „MAN-ovog“ autobusa koji je vozilom došao u pogon na Karaburmi, a pritom nije video da na jednom od sedišta spava sredovečna žena. To nisu primetili čak ni radnici obezbeđenja na kapiji.

Da stvar bude gora, vozač je ostavio ključ u bravi autobusa i izašao. Kako saznajemo, kada se žena probudila, sela je za volan autobusa i startovala motor. Pošto nije vična u upravljanju autobusom, udarila je u parkirani „Solarisov“ autobus. Što je najgore, ni taj sudar niko u pogonu nije primetio iako je u tom trenutku radilo više od 50 ljudi. Potpunu nepažnju zaposlenih iskoristila je žena i pobegla iz pogona.

- Žena je neovlašćeno ušla u krug pogona "Karaburma". Prilikom pokušaja manevrisanja autobusom udarila je u drugo vozilo. Istraga je u toku, a verovatno je bilo velikog propusta zaposlenih - priča jedan od radnika u ovom pogonu.

Ceo incident snimile su sigurnosne kamere u "MAN-ovom" autobusu.

(ŠOKANTAN SNIMAK) Ubrizgao heroin pred 40 ljudi, USRED GRADSKOG AUTOBUSA, a potom pao u delirijum!

- Na tom autobusu oštećena je prednja strana i staklo, a na „Solarisovom“ zadnji deo. Na snimku smo prepoznali ženu. Reč je o beskućnici koja često zaspi tako u autobusu pa se i ranije dešavalo da uđe u pogon, ali smo je mi izbacivali iz vozila. Mogao je tako u pogon da uđe i terorista i digne sve autobuse u vazduh - upozorava radnik. 

Kako se saznaje, oštećeno "Solarisovo" vozilo je odmah zaključano u garaži pošto su u pogonu "Karaburma" pokušali da zataškaju čitav incident. Međutim, kada se priča pojavila u medijima, nadležni su morali da reaguju:

- Zbog neovlašćenog ulaska putnice u pogon Karaburma i oštećenja vozila, koji je izazvala u nedelju u JKP GSP „Beograd“ je sprovedena hitna istraga, kojom je ustanovljeno da je celokupna situacija nastala kao posledica nedoslednog i neprofesionalnog rada Službe unutrašnje kontrole. Radnici zaposleni u ovoj službi, raspoređeni na kapijama Pogona „Karaburma“ napravili su proceduralne propuste prilikom kontrole vozila pri ulasku u pogon, što je omogućilo da nepoznata žena uđe u pogon i vozilo - kažu u GSP-u.

Oni su detaljno pregledali video materijal i otkrili kako je tačno došlo do incidenta.

Sredovečna putnica iskoristila je veliku nepažnju vozača i radnika obezbeđenja, sela za volan japanskog "MAN-a" i naletela na "Solarisovo" vozilo. Uspela je čak da pobegne nakon incidenta.

SMRT NA LINIJI 74 Putnik preminuo u autobusu!

- Nakon detaljnog pregleda video materijala, ustanovljeno je da je u nedelju nepoznata ženska osoba neovlašćeno ušla u Pogon i vozilo garažnog broja 864, koje je bilo parkirano u prvoj zoni parkirališta unutar garaže. Na osnovu snimaka, zaključeno je da je žena sedela na mestu vozača i pritiskala skoro sve komande na instrumentalnoj tabli vozila. U jednom trenutku je uspela da startuje i pokrene autobus kojim je udarila u parkiran Solaris garažni broj 3158 i oštetila mu retrovizor. Nakon ovog incidenta, žena je privedena od strane zaposlenih u Službi obezbeđenja. Zbog neblagovremenog reagovanja i nedoslednog informisanja, danas je direktor JKP GSP „Beograd“ Željko Milković smenio šefa Službe unutrašnje kontrole, a protiv ostalih odgovornih radnika će biti pokrenuti disciplinski postupci - objašnjavaju u GSP-u.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Не верујте женама у - "црном"..?!

Mena

pre 8 godina

Ovo uopste ne cudi, vozaci, bar na liniji 27 i 27E, gde se vozim 16 godina, su vrlo bahati. Naime razgovaraju sa svojim kolegama sve vreme puta, telefonom, kasne i po 30 minuta radnim danom, ako im se kaze nesto, pocinju da vredjaju, vicu, jednom prilikom se nesto zapali.o, putnici poceli da kaslju i molili vozaca da stane da izadjemo, nije hteo i dovezao do pocetne na Trgu republike. Pri izlasku sam prisla i kazala"aman, zasto ovo radite" dobila sam psovke, vredjana i svu prostotu izgovorenih reci, koju u svom zivotu nisam cula. Ovo je samo deo mog iskustva tako da ovo sto se desilo u garazi nije cudo. Bez ikakvog vredjanja, ko zaposljava ovakve ljude, mada znam da medju njima i dobrih i savesnoh radnika.

Mena

pre 8 godina

Stvarno bih bila srecna da je bio san. A ti si mozda jedan od tih, pa je ovo nacin odbrane, cisto da ti je mirna savest pred samim sobom. Nema potrebe za takvom diskusijom, na zalost to je realnost. S postovanjem!

mića

pre 8 godina

mogu da vam kažem da mnogi vozači u toku vožnje koriste mobilne , trebaih nagraditi sa umanjenim stimulacijama.

ImePrezime

pre 8 godina

Ко да их пријави и ко да их "награди". Полицајци и редовни и саобраћани и жандамерија као и комуналци, стално возе и телефонирају. Још горе је стање са тзв ГСП "контрола саобраћаја" који би требало да то санкционишу. Прошле године сам их снимио на Славији како спавају у колима између шина на почетку Немањине, НИКО НИЈЕ хтео да објави ту фотографију !!! ???

ben

pre 8 godina

Pa ovo se jos moze videti u crtanim filmovima i nigde vise

Dragomir

pre 8 godina

Колико је вас оставило упаљен аутомобил ради куповине било чега испред радње или киоска?А у аутомобилу није било никога!Предамном је човек утрчао у аутомобил и побегао.Испред мене човек је на киоску куповао новине и цигарете а на три метра оставио аутомобил са мотором у раду.Замлата видео и искористио ситуацију да се негде превезе!ЗАШТО СЕ ОСТАВЉА АУТОМОБИЛ ДА МОТОР РАДИ?Зато што неће моћи да га поново упали?Ако мотор ради он је већ загрејан и ту и тамо лако ће да опали.Иначе,изем ти ја власника који не одржава свој ауто.Моји аутомобили увек су опаљивали из првог пута и то са једва окренутим кључем.Мајстори поправљају тако ДА МУ ОПЕТ ДОЂЕШ!

Alfa

pre 8 godina

To su naša Javna preduzeča.Bako,svaka ćast.Smeniti, direktora.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set