• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

10.03.2016

12:35

GRAD INVESTIRAO! Nova autobuska i tramvajska stajališta postavljena u Belvilu!

Beograd

GRAD INVESTIRAO! Nova autobuska i tramvajska stajališta postavljena u Belvilu!

Podeli vest

U naselju Belvil u Beogradu postavljena su dva nova autobuska i dva tramvajska stajališta i semafor, a gradski menadžer Goran Vesić je rekao da je grad za to izdvojio 8,5 miliona dinara

Vesić je najavio i da će ove godine na Novom Beogradu broj parking mesta biti povećan za skoro 1.000.

Autobuska stajališta postavljena su na zahtev građana koji žive u Belvilu, rekao je Vesić i dodao da je sada zaista rešen veliki problem, jer su tim građanima autobuska stajališta bila veoma udaljena i nisu mogli da koriste javni prevoz na pravi način.

- Ova investicija nas je koštala 8, 5 miliona dinara - istakao je Vesić i dodao da je ta investicija smo deo onoga što gradska vlast ulaže u Novi Beograd.

Kako je naglasio, ove godine će na Novom Beogradu broj parking mesta biti povećan skoro za 1.000.

- Uradili smo u Bulevaru Zorana Ðinđića oko 300 parking mesta, u delu od Milentija Popovića pa skoro do arene - rekao je on i najavio da se za narednih desetak dana kreće sa proširenjem parking mesta u tom bulevaru.

VESIĆ OBEĆAO: Rekonstrukcija stadiona na Tašmajdanu biće završena do jula, teniseri mogu da biraju gde će igrati!

- Kao što sami znate, kreće autobuska stanica u bloku 42 i parking u bloku 43 - rekao je on i precizirao da je ta investicija vredna više od 200 miliona dinara.

Podsetivši da je pre nekoliko dana potpisan ugovor o izgradnji pristupnih saobraćajnica mostu na Adi, od Tošinog bunara do ulice Ðorđa Stanojevića, on je rekao da je vrednost te investicije 13, 5 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set