• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.03.2016

15:31

DODATNA KONTROLA Aerodrom "Nikola Tesla" povećava mere bezbednosti!

Beograd

DODATNA KONTROLA Aerodrom "Nikola Tesla" povećava mere bezbednosti!

Podeli vest

Na aerodromu "Nikola Tesla" će biti uvedene mere za povećanje bezbednosti i na svakom ulazu u terminale biće postavljena kontradiverziona kontrola, izjavio je danas Tanjugu v.d. generalnog direktora aerodroma Saša Vlaisavljević

- Hitne mere će biti preduzete, tako da će na svaki ulaz u terminale biti postaljena kontradiverziona kontrola - po tri rendgena i metal detektorska vrata. To znači da će samo dva ulaza u zgradu aerodroma u narednim periodu biti otovrena, a ostali će biti zatvoreni - rekao je Vlaisavljević.

Bezbednost se dodatno podiže posle terorističkih napada na briselskom aerodromu,

On je rekao da aerodrom, zajedno sa ostalim službama, počev od MUP-a, najviše i ulaže u bezbednost, a ove godine će u te svrhe uložiti više od milijardu dinara. 

 - U ovom trenutku mogu da se samo izvinim našim putnicima jer će u narednom periodu: danima, nedeljama i mesecima, proces i tehnologija prihvata i oprema putnika biti usporena -  naveo je on i dodao da je bezbednost putnika na prvom mestu.

Prvi čovek aerodrom napominje da će se kontrolisati svi koji ulaze na terminale, ali da će se u "špicevima" to raditi na drugačiji način nego u ostalim satima.

 - Operatori na rendgenima i metaldetektoskim vratima su pojačali svoju budnost, pojačali smo smene, patrolnu aktivnost ispred same zgrade aeodroma - pojašnjava on.

Kako kaže, u stalnoj su komunikaciji sa MUP-om koji, takođe, pojačava svoje mere.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set