• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2016

13:27

GRAD RASPISAO KONKURS Posao za 15 novih komunalnih policajaca!

Beograd

GRAD RASPISAO KONKURS Posao za 15 novih komunalnih policajaca!

Podeli vest

Beograd će konačno dobiti nove komunalne policajce! Prošlo je više od godinu dana otkako su čelnici prestonice najavili da će grad biti bogatiji za 1.000 "komunalaca", pa do početka realizacije plana

Grad Beograd raspisao je danas konkurs za prijem 15 komunalnih policajaca. Zainteresovani će prvo morati da prođu gusto sito na konkursu, a zatim i stručnu obuku posle koje im sledi polaganje ispita "za obavljanje poslova i primenu ovlašćenja komunalnog policajca".

Kandidati moraju da budu punoletni državljani Srbije, da nisu osuđivani na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest meseci, da imaju psihofizičke sposobnosti potrebne za obavljanje poslova komunalne policije...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mikac

pre 7 godina

Po nazivu komunalna policja teba da održava komunalni red. A komunalna policja u Beogradu sve drugo radi a ne održava komunalnui red. To se može videti po gomilama smeća (divljih deponija ) naročito u prigradskim naseljima, po prljavim ulicama, djubre i kese na sve strane a o opušcimada i ne pričamo. komunalna policija u Beogradu radi samo jedan posao i to lovi po gradu pogrešno parkirana vozila. A pešaci ko stonoge prelaze ulicu gde stignu pa pešački prelazi su postali suvišni. Pseća govna na sve strane , kerovi se šetaju bez povodaca i u parkovima za decu. divlja prodaja na ulicama i pijacama je masovna. Glasna muzika u lokalima i stanovima, bahato ponašanje staovnika ovog grada a niko ne reaguje.I mogao bi o ovim problemima da pišem do sutra.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set