• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2016

08:33

TEŽAK DAN NA PUTEVIMA U Srbiji 86 saobraćajnih nesreća, jedna osoba poginula!

Beograd

TEŽAK DAN NA PUTEVIMA U Srbiji 86 saobraćajnih nesreća, jedna osoba poginula!

Podeli vest

Na putevima u Srbiji prethodnog dana dogodilo se 86 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a 43 su povređene, saopštio je jutros AMSS

U Beogradu je od ovog broja zabeleženo 45 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 16 osoba povređeno, navodi AMSS, pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne policije.

Samo u toku noći u Beogradu se dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je ukupno 11 osoba povređeno.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19:20 sati u Ulici Pukovnika Milenka Pavlovića lakše povrede zadobile su dve ženske osobe, starosti 50 i 27 godina, koje su potom prebačene u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ispod mosta ka Adi u Radničkoj ulici u 19:31 sati povređena su dva muškarca, 27 i 30 godina starosti, koji su prevezeni u Urgentni centar.

U 21:34 na uglu novog Novosadskog puta i Ugrinovačkog puta lakše su povređena dva muškarca, oba starosti oko 28 godina, koji su sa istegnućem vrata prevezeni u Urgentni centar.

U istu ustanovu su prebačene i dve osobe, muška i ženska, starosti oko 20 godina, koje su povređene u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Tošin bunar u 01:36 sati.

U 5:58 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara povređene su tri osobe, oko 25 godina starosti, od kojih je jedna zadobila teže povrede glave, lica i grudnog koša, a sve su prevezene u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika tokom noći su se za pomoć najviše javljali hipertoničari, srčani sa bolom u grudima i astmatičari, a javljali su se i ljudi sa bubrežnim i žučnim kolikama, dodala je Macura.

Ona je navela i da je juče zabeleženo ukupno 146 intervencija Hitne pomoći od čega 45 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode od kojih nijedna nije bila teže prirode.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set