• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata/Informer.rs

31.05.2016

12:25

POČENJE SEZONA KUPANJA Bazeni se zbog vreline otvaraju ranije!

Beograd

POČENJE SEZONA KUPANJA Bazeni se zbog vreline otvaraju ranije!

Podeli vest

Naglo otopljene ubrzalo je otvaranje letnje sezone na gradskim bazenima, pa će se Beograđani na nekim od njih rashladiti već od 5. juna

Prvi sa radom počinje otvoreni bazen sportskog centara “Milan Gale Muškatirović” na 25. maju, koji će ove sezone obezbediti nove sadržaje za sve posetioce.

- Bazeni su sređeni i spremni, pa otvaranje planiramo od 5. juna do 10. juna, pod uslovom da vremenski uslovi budu pogodni. Cene ulaznica ostaju iste kao prošle godine: 300 dinara je pojedinačna karta za odrasle, za penzionere 200 dinara, za decu od 7 do 10 godina 100 dinara, dok je ulaz da decu mlađu od 7 godina besplatan. Od ove godine će naše posetioce pet dana nedeljno zabavljati di-džej, dok će rekreativni program akvabik početi od 20. juna svakim radnim danom od 10.30 do 11.30 sati - najavljuju iz uprave ovog sportskog centra.

Ostali gradski bazeni će sa otvaranjem letnje sezone čekati do početka letnjeg raspusta, koji za većinu školaraca počinje 16. juna. Tako će bazen “Tašmajdan” otvoriti ulaz na letnje kupalište dan pre nego što đaci napuste školske klupe.

- Sezonu tradicionalno otvaramo 15. juna. Iznos dnevne karte će biti 300 dinara, a poludnevne 200 dinara. Đački dan će biti sreda, kad je omogućen besplatan ulaz osnovcima i srednjoškolcima uz đačku knjižicu. Renovirali smo plato kod malog bazena i napravili novu ogradu - kaže za “24 sata” direktor SRC “Tašmajdan” Milan Novović.

Radove na poboljšanju izgleda kupališta najavljuju i sa Košutnjaka, gde će posetici od 16. juna imati priliku da uživaju u vodenim aktivnostima u sasvim novom bazenu.

- U toku je završetak renoviranja olimpijskog bazena, kojem smo potpuno promenili spoljašnjost i unutrašnjost. Uz stare cene karata od 250 dinara za odrasle, i 100 dinara za decu do 7 godina, kao i besplatne škole plivanja za đake, očekujemo veliku posećenost - sigurni su iz uprave “Zavoda za sport i medicinu sporta” sa Košutnjaka.

Otvoreni bazen SRC “11. april” otvoriće vrata 17. juna, takođe zadržavši cene ulaznica od prošle godine: dnevna karta za odrasle je 250 dinara, za decu do sedam godina je karta besplatna, dok je sredom za đake slobodan ulaz.

Istog datuma otvara se letnja sezona na Banjici i “Olimpu”, gde je na Banjici cena individualne karte za odrasle je 200 dinara, za decu do sedam godina 150 dinara, dok na “Olimpu” odrasli ulaz plaćaju 250 dinara, a deca do 7 godina 100 dinara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set