• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Agencije

21.06.2016

08:11

BEOGRAD BEZ VODE! Zbog havarije u Makišu, danas i sutra SUVE ČESME U POLA GRADA!

Beograd

BEOGRAD BEZ VODE! Zbog havarije u Makišu, danas i sutra SUVE ČESME U POLA GRADA!

Podeli vest

Polovina prestoničkih naselja jutros od sedam do sutra ujutro u sedam sati neće imati vode, a u ostalim delovima grada može doći do povremenih prekida u snabdevanju

CISTERNE ĆE BITI POSTAVLJENE KOD:

Bolnica
Domova zdravlja
Predškolskih ustanova
Centra za dijalizu
Instituta „Torlak"
Toplana
Hotela
Pekara
Činjenice

Zbog havarije koja se juče dogodila u proizvodnom pogonu „Makiš", pola Beograda će danas u sedam sati ujutru do sutra u sedam ujutru ostati bez vode!

U ostalim delovima prestonice u tom periodu može doći do smanjenog pritiska ili povremenih prekida u snabdevanju vodom. Bez vode će biti naselja: Krnjača, Kotež, Ovča, Borča, Rakovica, Žarkovo, Železnik, Umka, Ostružnica, Rušanj, Sremčica, Velika Moštanica, Progar, Jakovo, Petrovčić, Boljevci, Bečmen, Ripanj, Zuce, Tranšped, Orlovica, Lipar, Vrčin, Pinosava, Beli potok, kao i toranj na Avali.

BEZ VODE ĆE BITI

Opština Palilula
Krnjača, Kotež, Ovča i Borča
Opština Rakovica
okolina zgrade gradske opštine,
Ulica patrijarha Dimitrija
sa okolnim ulicama
Opština Čukarica
Žarkovo, Železnik, Umka, Ostružnica, Rušanj, Sremčica i Velika Moštanica
Opština Surčin
Progar, Jakovo, Petrovčić,
Boljevci i Bečmen
Opština Voždovac
Ripanj, Stepašinovac, Zuce, Tranšped, Orlovica, Lipar, Čaršija, Feroplast, Vrčin, Pinosava, Beli potok i toranj Avala.

- Kvar u „Makišu" nije moguće sanirati bez zaustavljanja proizvodnje vode, što znači da će veliki broj potrošača ostati bez nje. Tokom neodložnih radova potrošači će se snabdevati vodom iz rezervoara beogradskog vodovodnog sistema, koji će biti maksimalno napunjeni. Trudićemo se da radovi što manje utiču na redovno snabdevanje potrošača vodom. Za prioritetne potrošače obezbeđene su auto-cisterne s pijaćom vodom, a ako dan bude posebno vreo, povećaćemo broj cisterni - rekao je Vlado Sekulić, zamenik generalnog direktora JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija".

U delovima grada gde neće biti vode auto-cisterne s pijaćom vodom biće postavljene kod bolnica, domova zdravlja, predškolskih ustanova, centara za dijalizu, Instituta „Torlak" i objekata od posebne važnosti: toplana, pekara i nekih hotela.

U proizvodnom pogonu „Makiš" juče ujutru došlo je do havarije na cevovodu sirove vode, odnosno pucanja zatvarača. JKP BVK preduzelo je sve neophodne aktivnosti kako bi u najkraćem roku sanirali kvar, ali defekt je, nažalost, nemoguće otkloniti bez zaustavljanja proizvodnje vode. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
isnogood

pre 7 godina

Ovo je naša surova stvarnost BEOGRAD NA VODI BEZ VODE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set