• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.07.2016

08:08

BIZARNI INCIDENT NA ADI CIGANLIJI: Dvojica biciklista teže povređena u DIREKTNOM SUDARU!

Beograd

BIZARNI INCIDENT NA ADI CIGANLIJI: Dvojica biciklista teže povređena u DIREKTNOM SUDARU!

Podeli vest

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, a u jednoj od njih je došlo do direktnog sudara bicikala dvojice biciklista na Adi Ciganliji, koji su prevezeni u Urgentni centar sa teškom traumom, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

 


Do sudara biciklista, 50 i 49 godina starosti, došlo je u 19.39 sati kod restorana "Jezero".

U saobraćajnoj nezgodi na Kružnom putu na uglu sa Kumodraškom ulicom u 20.24 sati lakše je povređen 23-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

Do nezgode je došlo i u 21.34 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Ivana Ribara, pri čemu 30-godišnji muškarac i 50-godišnja žena nisu zadobili povrede, ali su imali hipertenziju i prebačeni su u KBC Bežanijska kosa.

U 21.09 sati na Kružnom putu kod Opštine Novi Beograd povređen je 28-godišnji muškarac i, takođe, prevezen u KBC Bežanijska kosa.

U istu ustanovu prebačena je i 54-godišnja ženska osoba, koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi u 23.02 sati u Bulevaru Mihajla Pupina.

Hitna pomoć je protekle noći imala ukupno 97 intervencija, od čega 28 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i hipertoničari, dok alkoholisanih i tuča nije bilo u velikom broju, dodala je Macura.

Ona je navela i da juče zabeleženo 130 intervencija Hitne pomoći od kojih 59 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda, među kojima i lančani sudar kod "Arene" u kojem je devet osoba zadobilo lakše povrede.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lale

pre 7 godina

Samo za neupucene je bizaran.Svakog dana vozim bicikl.Toliko nekulture nepoznavanja saobracajne kulture i to na biciklistickoj stazi je uzelo maha pa je za novinara bizaran sudar.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set