• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

02.08.2016

10:17

VESIĆ: Mnogo ulažemo u obnovu ulica ovog leta!

Beograd

VESIĆ: Mnogo ulažemo u obnovu ulica ovog leta!

Podeli vest

Radovi na obnovi dela Bulevara vojvode Mišića, od Ruske do ulice Koste Glavinića, zavšreni su i saobraćaj u toj ulici je normalizovan, a gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da je ove godine za obnove te ulice u dužini od 1.800 metara uloženo oko 110 miliona dinara

Prema njegovim rečima, prethodnih dana obnovljeno je 400 metara asfalta, od Ruske do ulice Koste Glavinića, autobuska stanica, slivnici, trotoar, a u taj deo obnove uloženo je 25 miliona dinara.

Vesić je rekao da je Bulevar vojvode Mišića jedna od najprometnijih ulica, te da će njena obnova olakšati saobraćaj, navodeći da je plan grada da u narednih deset godina intenzivno obnovi ulice, pre svega one kojima ide javni prevoz.

"'Beograd-put' i grad mnogo ulažu u ulice ovog leta, samo u julu i početkom avgusta izvršili smo radove za skoro 235 miliona dinara, računajući i Bulevar kralja Aleksandara, Crnotravski, Cara Nikolaja...", rekao je Vesić na TV Pink.

Dodao je da su u toku radovi u ulici Ljutice Bogdana u Jaše Prodanovića, u delu između Takovske i Cvijićeve, kao i da bi večeras trebalo da bude završena Topčiderska zvezda, ukoliko ne bude kiše.

- Desetogodišnji plan da se krene u obnovu svih gradskih ulica kojima ide javni prevoz je veoma važan i obiman, ali moramo da krenemo sa rekonstrukcijom ulica, koje nažalost nisu u najboljem stanju decenijama unazad- rekao je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sever

pre 7 godina

a kad cete da obnavljate one ulice koje stvarno ne valjaju? Glavne na primer! Na sta lici voznja po Kneza Milosa!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set