• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.10.2016

09:57

VESIĆ: Beograd će rešiti problem ambrozije!

Beograd

VESIĆ: Beograd će rešiti problem ambrozije!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da će grad Beograd sistematski rešavati problem ambrozije



Vesić je na TV Pink kazao očekuje i da druge lokalne samouprave krenu tim putem.

Upitan da li će građani koji ne uništavaju ambroziju biti kažnjavani, Vesić je istakao da će to biti predmet posebne odluke, ali da će to biti poslednje u priči rešavanja problema.

- Vlasnici privatnih parcela koji ne budu uništavali ambroziju, ili ne budu dozvolili da mi uništavamo imaće određene kazne, ail nije suština u kaznama već da na organizovani način priđemo rešavanju problema i da rešimo taj problem, a kazna je posledica nešto sto je zaista poslednje u ovoj priči - rekao je Vesić.

On je podsetio da je nedavno donet propis za uređenje neuređenih građevinaskih parcela, jer, kako je ukazao, dešavalo se da se tu nalazi korov, da je reč o izvoru zaraze...

- Skoro smo doneli propis da grad može da uredi i takve površine. Na sličan način će se raditi sa ambrozijom, važno je da počnemo da se bavimo ovom temom, da Beograđani znaju da se grad potrudio da se sistemski bori sa tim problemom - rekao je Vesić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 7 godina

Znam kako, svaki plac na kome nije unistena ambrozija ima biti pretvoren u parking.\n

srbija

pre 7 godina

Neki politicari i neki politikanti koriste samo futur ili konjuktiv a za perfekt ili čak aorist nikad čuli nisu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set