• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

12.10.2016

15:18

NOVI SANITETI Grad poklonio sedam vozila zdravstvenim ustanovama u Beogradu!

Beograd

NOVI SANITETI Grad poklonio sedam vozila zdravstvenim ustanovama u Beogradu!

Podeli vest

Grad Beograd predao je danas sedam novih sanitetskih vozila Gradskom zavoduza hitnu medicinsku pomoć i domovima zdravlja u Mladenovcu i Grockoj, saopštila je gradska uprava

Primopredaji vozila prisustvovao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je kazao da će grad naredne godine pokloniti još pet vozila kako bi se obezbedilikvalitetniji uslove za rad radnicima Hitne pomoći.

- Pokušavamo da primarnu zdravstvenu zaštitu unapredimo, kako bi građanima omogućili da se leče u svom komšiluku, a ne da idu kilometrima daleko. Trenutno se gradi dom zdravlja na Labudovom brdu u opštini Rakovica i zdravstvena stanica u Malom Mokrom Lugu, dok je za narednu godinu planiran početak izgradnje doma zdravlja u Borči - rekao je Mali.

Mali je podsetio i da su u prethodnom periodu Vlada Srbije i grad uložili više od 60 miliona dinara za sređivanje toaleta i krečenje u svih 16 domova zdravlja u Beogradu, kako bi građani imali "zdravstvenu uslugu neophodnu metropoli", navodi se u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set