• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.10.2016

10:31

BEOGRAĐANI, PAŽNJA! Autobusi umesto trola za vikend preko Slavije!

Beograd

BEOGRAĐANI, PAŽNJA! Autobusi umesto trola za vikend preko Slavije!

Podeli vest

Zbog radova na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Žičkoj ulici, na delu između ulica Branka Krsmanovića i Grčića Milenka, u periodu od subote 15. oktobra od 00:30 do 17. oktobra 2016. godine do 3:30 časova, biće izmenjen režim rada linija gradskog saobraćaja

 


Kako je saopštio GSP, u subotu i nedelju celodnevno će biti ukinute trolejbuske linije: 19, 21 i 22, dok će trolejbusi sa linije 29, saobraćati na relaciji Studentski trg - Crveni krst i nosiće oznaku 29L. 

Autobuske linije 21A na relaciji Trg Slavija - Učiteljsko naselje, 29A, na relaciji Trg Slavija - Medaković 3 i 29A, na relaciji Trg Slavija - Medaković 3 saobraćaće umesto tolejbusa. 

Privremeno će biti ukinuta stajališta "Crveni krst", u smeru ka periferiji, "Bregalnička“, "Velimira Todorovića" u oba smera, "Škola Vojislava Ilića" u smeru ka gradu, za sve linije i terminus "Kruševačka", za liniju 22. 

Vozila sa noćne linije 29N, na izmenjenom delu trase, saobraćaće kao vozila sa dnevne linije 29A, saopštilo je JKP GSP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set