• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

15.10.2016

11:51

(FOTO) VESIĆ U LAZAREVCU: Rekonstrukcija Ulice Stanislava Sremčevića Crnog će biti završena do kraja godine!

Beograd

(FOTO) VESIĆ U LAZAREVCU: Rekonstrukcija Ulice Stanislava Sremčevića Crnog će biti završena do kraja godine!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić i član Gradskog veća Stevo Tatalović obišli su radove na rekonstrukciji Ulice Stanislava Sremčevića Crnog u opštini Lazarevac

Do sada je na ovoj saobraćajnici izgrađeno oko 80 odsto potpornih zidova, a postavljena je i nova mreža toplifikacije i vodovoda. Vesić je rekao da je to sada najveća investicija u Lazarevcu i jedna od većih poslednjih godina, a njena vrednost je 80 miliona dinara. 

- Grad Beograd je obezbedio 51 milion dinara za izgradnju kompletne ulice od 730 metara, za zamenu kanalizacije i vodovoda, kao i izradu kišne kanalizacije. Ovde su urađeni i potporni zidovi, koji nigde u Beogradu nisu rađeni, jer drugačije ova ulica nije mogla da se uradi, kako se ne bi napravilo klizište. Urađen je ogroman posao. Osim toga, Lazarevac je uložio oko 30 miliona dinara za toplifikaciju. Radovi su počeli krajem marta, a očekujemo da će biti završeni do kraja godine - objasnio je Vesić i dodao da se već 40 godina obećava rekonstrukcija ove ulice.

Beograd.rs

Prema njegovim rečima, ta ulica je veoma važna za odvijanje saobraćaja u Lazarevcu. 

Gradski menadžer je najavio da će u narednom periodu biti urađena i Ulica Dušana Petrovića Šaneta, a vrednost te investicije je više od 30 miliona dinara i to će raditi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Beograd.rs

- U Lazarevcu se radi, rešavaju se infrastrukturni problemi. Verujem da ćemo i druge probleme ovde rešavati zajedno sa opštinom Lazarevac - naglasio je Vesić.

Direktor JP "Toplifikacija" Vukašin Janjević je kazao da to preduzeće u Ulici Stanislava Sremčevića Crnog radove privodi kraju, te da je urađeno oko 800 metara trase, novih priključaka ili zamena stare mreže.

Beograd.rs

- Na ovaj način smo omogućili da se oko 40 domaćinstava vrati na mrežu, kao i da još stotinu domaćinstava dobije priključak na gradski sistem grejanja - objasnio je Janjević.

Obilasku su prisustvovali i direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Branislav Popović, direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković, predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić i šef odborničke grupe SNS Lazarevca Bojan Stević.

Beograd.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set