• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.01.2017

22:37

ALEKSANDAR ANTIĆ NAJAVIO: Grejanje u centru Beograda u četvrtak do osam ujutru!

Beograd

ALEKSANDAR ANTIĆ NAJAVIO: Grejanje u centru Beograda u četvrtak do osam ujutru!

Podeli vest

Kvar na toplovodu u Ulici cara Dušana, zbog kojeg je centar Beograda ostao bez grejanja biće saniran tokom noći, a domaćinstva bi do osam časova ujutru trebalo ponovo da dobiju grejanje, izjavio je ministar energetike Saša Antić

On je večeras, nakon obilaska radova na sanaciji kvara zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim i predsednikom Skupštine grada Nikolom Nikodijevićem, rekao novinarima da je obezbeđeno dovoljno električne energije za taj deo grada i da nema govora o nestanku struje zbog povećane potrošnje nakon pucanja toplovodne cevi oko 16 sati.

- Mi smo dali zadatak direktoru toplana da domaćinstva u centru dobiju grejanje sutra do osam ujutru. Znam da je vrlo napeto, ali verujem da će se sa tim izboriti- rekao je Antić.

VESIĆ: Cevi stare i do 100 godina, saniramo kvar na toplovodu!

Prema njegovim rečima, ovo jedna od situacija na koje ne može da se utiče i koje se dešavaju mimo naše kontrole.

- Ovo je splet nesretnih okolnosti. Pukla je cev ispod zemlje, a koja je stara svega šest godina. Dakle, nije reč o opremi staroj decenijama, ali to je deo našeg života i posla, a naše je da se borimo i rešimo probleme-, rekao ej Antić.

KVAR NA TOPLOVODU! Centar Beograda bez grejanja do ČETVRTKA!

Gradonačelnik Beograda je rekao da je ovo najveći kvar u gradu od početka grejne sezone, koji se desio oko 16 sati, ali da su ekipe uveliko na terenu i da će raditi celu noć dok se kvar ne otkloni.

Mali je istakao da zbog kvara nije zaustavljen saobraćaj u tom delu grada, koji nesmetano funkcioniše.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set