• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

24.01.2017

08:09

(FOTO) HOĆE LI NEKO DA KAZNI OVE IDIOTE! Preko zaleđene Ade vode i decu, RIZIKUJU I SVOJ I NJIHOV ŽIVOT!

Beograd

(FOTO) HOĆE LI NEKO DA KAZNI OVE IDIOTE! Preko zaleđene Ade vode i decu, RIZIKUJU I SVOJ I NJIHOV ŽIVOT!

Podeli vest

Iz JP "Ada Ciganlija" apelovali su i danas na građane da ne prelaze zaleđeno Savsko jezero, jer je led neravnomerne debljine, a na pojedinim mestima ga čak i nema

I prošlog vikenda bilo je nesavesnih sugrađana, naročito roditelja sa maloletnom decom, koji su prelazili Savsko jezero gurajući decu u kolicima i šetajući po jezeru.

"Apelujemo na sve sugrađane da se ne približavaju, ne hodaju i ne klizaju po jezeru, kako ne bi došlo do neželjenih posledica ili eventualnog smrtonosnog ishoda", navodi se u saopštenju.

Informer

Dežurne službe u saradnji sa Komunalnom policijom redovno obilaze Savsko jezero i upozoravaju građane. Nažalost, ne postoji kazna za ovakvo neodogovorno ponašanje, pa oni mogu samo da upozoravaju, mada bi sigurno udarac po džepu mnoge odvikao od ove opasne zimske igrarije!

Javno preduzeće Ada Ciganlija upozorava sve posetioce da poštuju pravila ponašanja u zimskom periodu kako ne bi ugrozili ni sopstvenu, a ni tuđu bezbednost.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boogeyman

pre 7 godina

Gledam danima kako svi živi apeluju da gradjani ne prelaze preko zaledjenog jezera, a kamoli sa decom i ne vredi... dok, ne daj Bože, neko ne plati glavom !!! Da je uvek bilo idiota koji ne misle na sebe... bilo je! Da ce uvek biti idiota koji ne misle na sebe... bice ih! I to je po meni u redu jer jednostavno homosapiens je takav!!!! Ali koju kaznu da odredis IDIOTU, DEBILU I KRETENU koji SVESNO svoje dete vodi preko zaledjenog jezera!?!?! Ne treba vam tu Komunalna policija! Evo kako bi jedna pravna drzava postupila! Na obe strane bi bila po jedna patrola PS Cukarica. Idiot ili idiotkinja koja sa jednim ili vise dece predje preko zaledjenog jezera se privede u PS Cukaricu, kontaktira se dezurni tuzilac kome se predoci ovako: "Imenovani (ime i prezime) je upravo pokušao samoubistvo, kao i ubistvo svog deteta ili dece, ali je led na sreću izdržao! Pa da vidite šta će vam tužilac reći!!! ODMAH zatim kontaktirati Centar za socijalni rad i oduzeti decu do okončanja sudskog postupka, gde bi naravno bila radjena i stručna analiza od strane psihijatara, da li taj IDIOT-KINJA su psihički sposobni da odgajaju decu! EEEEJ BREEEE... Od toliko klizališta, parkova, tobogana po gradu TI IDIOTE-TKINJO vodiš dete preko zaledjenog jezera!!!! IDIOTE JEDAN-DNA!!!!!

Bgd

pre 7 godina

A zašto bi ih neko kaznio? Ako stoji vidljivo upozorenje da se ne sme hodati po ledu onda nema razloga za brigu. Ne možeš svaku budalu sprečiti da se ubije.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set