• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

27.01.2017

21:14

SINIŠA MALI: Kule Beograda na vodi imaju već 12 i 14 spratova!

Beograd

SINIŠA MALI: Kule Beograda na vodi imaju već 12 i 14 spratova!

Podeli vest

Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je danas da radovi na projektu Beograd na vodi teku po planu kako bi se ispunilo obećanje da projekat bude završen kako je i planirano

- Gradnja kula teče po planu – jedna je stigla do 14, a druga do dvanaestog sprata. Uskoro će početi i radovi na fasadnom delu, tako da će objekti biti konkretno vidljivi i s druge strane Savske promenade", rekao je Mali tokom susreta s radnicima koji uprkos izuzetno niskim temperaturama i danju i noću rade na tom najvećem projektu u Beogradu - saopštio je Beoinfo.

- Na dobrom smo putu da dve kule završimo na proleće 2018. kao što smo i rekli. Pokazujemo da smo ozbiljni i da nam je stalo do toga da projekat završimo. Ozbiljan je i investitor, koji plaća na vreme - rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, gradilište se menja iz dana u dan kako bi se ispunilo obećanje dato građanima Beograda i Srbije, a to je da projekat bude gotov na vreme. 

On je zahvalio svim izvođačima radova i naglasio da je od početka zime već 58. dan sa temperaturom ispod nule, ali da gradilište ni jedan jedini dan nije stalo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 7 godina

Kule nicu ko pecurke! Sto do sada slucaj u Srbiji nije bilo! Samo napred

Dule

pre 7 godina

Samo napred. Odlicna ideja i mogu samo da vam zavide.

desa

pre 7 godina

Nasi radnici znaju kako da se izbore sa hladnocom .

Dragan

pre 7 godina

Samo polako i samo napred, bice jos kula u Beogradu.

Bojana Vein

pre 7 godina

Pa ovo vidi svako normalan ko prodje ovuda.

Nemanja Lukic

pre 7 godina

Dakle sirimo krila, eventualno peraja .

Srecko

pre 7 godina

Bravo za kule ,samo napred, bice to ponos Srbije.

lolita

pre 7 godina

biće to uspeh kakim će se diviti mnoga pokoljenja

Sladjana

pre 7 godina

Srbija ce uskoro biti prepoznata u svetu po ovim kulama i Beogradu na vodi.

Danijel

pre 7 godina

Svi oni koji su rekli da se kule nece izgraditi sad pene od muke, ovo je nova slika Srbije u kojoj se gradi i unapredjuje sve.

Zola

pre 7 godina

Ovo ce biti jedan od najuspesnijih i jedan od najlepsih projekata,jedva cekam da se zavrsi,izgledace svetski,a i privucice mnogo investitora i turista!

maja

pre 7 godina

Bice to odlican projekat, odlicna ideja. Gradonacelnik obavlja svoj posao kako treba, radovi ce biti zavrseni i pre roka.

andrej

pre 7 godina

samo napred beograd ce biti svetska metropola

orao

pre 7 godina

Posle toliko vremena Beograd se ozbiljno izgradjuje i drzi korak sa ostalim evropskim prestonicama.

zak

pre 7 godina

Svaka čast jedina vlast koja drži obećanje. Samo tako nastavite.

Milan

pre 7 godina

Ovo je dokaz da su naši građevinari još uvek dobri u svom poslu. Sa ovakvim projektima imaće dobre reference pa će moći konkurisati za poslove i van Srbije.

Mako Plis

pre 7 godina

Velika cast je biti sa vama ljudi...Nikada nije bilo ovako radno i bez prekida, idemo, za nas Beograd.

Nemanja Obr

pre 7 godina

Beograd na vodi, moderna Srbija u modi. Svaka cast ljudi!

TheRiddler

pre 7 godina

Dobro je da ovaj projekat napreduje tolikom brzinom. To je znak da se Vlada zaista trudi da on bude zavrsen sto pre i da nisu bile u pitanju samo prazne price. Gde li je sada opozicija sa svojim "strucnjacima"? Zavukli se verovatrno u misje rupe.

Ivana

pre 7 godina

Samo napred. Beograd ce dobiti potpuno novu i prelepu sliku.

Pjer

pre 7 godina

Investitor ćuti i radi,a ućutala se i "žuta patka" ??

DzMartin

pre 7 godina

Projekat koji su svi pljuvali, konacno postaje realnost. Svaka cast svima koji ucestvuju u realizaciji ovog projekta koji ce ulepsati izgled nase prestonice.

Igor

pre 7 godina

Projekat polako ali sigurno napreduje svakim danom. Jedva čekam da prošetam novim delom Beograda. Beograd će biti jedna od lepših prestonica.

Gaga

pre 7 godina

Bice divno kada se zavrsi projekat, ovo je jako dobro za celu Srbiju

Jene

pre 7 godina

Sve teče po planu u realizaciji ovog projekta, a ljubomorni mogu sam oda zavide na tome.

Kiki

pre 7 godina

Možemo da očekujemo u narednom periodu peckanje od okolnih zemlaja, jer i same znaju da će završetkom ovog projekta naša zemlja da postane lider regiona, ali i šire.

aleksandra60

pre 7 godina

Kule ce biti ponos Beograda i dace mu izgled svetske metropole ,jer to Beograd i zasluzuje .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set