• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: www.beograd.rs

05.02.2017

14:55

BEOGRAD: Sprovedena zajednička akcija kontrole ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici

Beograd

BEOGRAD: Sprovedena zajednička akcija kontrole ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici

Podeli vest

Gradski sekretarijat za inspekcijske poslove saopštio je da je u noći između subote i nedelje u Cetinjskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici sprovedena akcija kontrole ugostiteljskih objekata u zajedničkoj akciji u kojoj su učestovale Republička turistička inspekcija, Poreska inspekcija, Poreska policija, Komunalna policija, MUP PS Stari grad i Gradska turistička inspekcija

Od kontrolisanih ugostiteljskih objekata kod 3 su uočene nepravilnosti u radu tako da im sledi zatvaranje na 7 dana i zahtev za pokretanje prekrsajnog postupka. Zaprećene kazne za pravna lica su između 100.000,00  i 2.000.000,00 dinara, a za preduzetnike između 50.000,00 i 500.000,00 dinara, navodi se u saopštenju i dodaje da je tokom kontrole uočeno i zapisnički konstatovano da u nekim ugostiteljskim objektima rade neprijavljeni radnici što će biti predmet posebnog postupka pred nadležnim organima.

Gradski sekretarijat za inspekcijske poslove će nastaviti da u narednom periodu sprovodi zajedničke aktivnosti sa nadležnim republičkim inspekcijama kako bi se obezbedilo poštovanje zakona i pravila po kojima moraju da rade ugostiteljski objekti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
roky

pre 7 godina

bice to malo drugacije ..korupcija radi ...!!!!

cezar

pre 7 godina

Kad ce da uvedu uredjaje u opstinskim upravama, da narod ocenjuje rad osoblja i na osnovu toga da se sanji ili poveca plata?!

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set