• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

07.02.2017

12:24

PUTNICI NAPALI VOZAČA I KONTROLORA! Opšta tuča u autobusu na liniji 71!

Beograd

PUTNICI NAPALI VOZAČA I KONTROLORA! Opšta tuča u autobusu na liniji 71!

Podeli vest

Prava drama u autobusu 71 odigrala se danas kada je nekolicina putnika fizički napala vozača i kontrolora, koji su tom prilikom povređeni. Uzrok incidenta bilo je to što jedan od putnika nije imao kartu za prevoz

Kako je rekao predsednik Konzorcijuma privatnih autoprevoznika Drago Tošić, vozač je napadnut oko 10.30 sati u Vojvođanskoj ulici kod broja 56.

- Vozač je zaustavio vozilo i pritisnuo alarm, nakon čega su putnici skočili na njega i počeli da ga udaraju - poručio je Tošić dodajući da je incidentu prethodila verbalna svađa.

Kontrolor "busplusa" je zatekao putnika bez karte, koji je nakon toga otišao do vozača da bi kupio kartu. Međutim, kada kontrola uđe u autobus, sistem za prodaju karata se automatski blokira, ali putnik to nije znao. Tada je došlo do koškanja, u koje se uključio još jedan putnik.

- Primili smo poziv da je povređen vozač i kontrolor "busplusa". Naše ekipe su izašle na teren i utvrđuju o kakvim povredama je reč - rekla je portparolka Hitne pomoći, dr Nada Macura.

Drago Tošić je na kraju apelovao na sve putnike da kada koriste javni gradski prevoz kupuju karte jer time unapređuju kvalitet usluga a i doprinose izbegavanju ovakvih incidenata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boža prorok

pre 7 godina

Ne vozim se GSP prevozom godinama ,ali ne mogu da razumem ljude koji hoće prevoz a da ne plate ,to nigde nema samo autopstopom .

lilit

pre 7 godina

Da li razumeš da ljudi odu na posao, odrade a od zarade NIŠTA, i tako mesecima?

filip019

pre 7 godina

autostop je odavno ukinut,a da ne bude ukinut i gradski prevoz uvesti taksu prilikom registracije vozila i upotrebiti je za javni prevoz,biciklističke staze i slične stvari.

Ivana

pre 7 godina

Ni ja nigde nisam videla da se tramvaj ne greje na minus deset kao 9. i da dobijem upalu besike i ne mogu da radim dve nedelje, nigde nisam videla da vozacica framvaja psuje jer joj kucnem u staklo da mi otvori vrata dok stoji na stanici jer "gosoodja" prica na mobilnii, ngde nisam videla da vozac 33. vice na putnike jer je guzva i preti da nece da krene ... nigde nisam videla da vozac namerno zatvori vrata dok putnik izlazi a kada ga pitate zasto je to uradio on odgovori pa nisam budala da te cekam sto goduna da izadjes itd it a uredno si platioo svoju voznju i otkucao kartu..za sta..? da te tretiraju kao stoku uglavnom...

Čiča

pre 7 godina

Ivana Свуда постоје лажови на друштвеним мрежама!

CICKA

pre 7 godina

Чак и бесплатан интернет у аутобусима постоји за оне који имају паметне телефоне , има и да се седне и хоће за џабе , једини проблем је што се не отварају прозори да се ваздух мало обнови , мислим да није отварано да се луфтира од октобра прошле године , наш народ је у стању да се вози у смраду и устајалом ваздуху без обзира на вирусе ,бактерије , црни и бели лук . Возач треба да држи на кратко отворена сва врата приликом поласка или на почетним станицама све да поотвара и тако да крене а онда ови који улазе ионако када виде отворен прозор као да су видели не знам ни ја шта правац иду на прозоре да их затворе и за возача би било боље ипак цели дан удише туђе вирусе , најбољи су они аутобуси , што се тиче возача, који имају преграду потпуно одвојену од путника , сваки може себи да отвара колико и како хоће.

arso

pre 7 godina

Prevoz treba da bude besplatan, time bi se smanjila saobracajna guzva u Beogradu, a i smanjilo zagadjenje vazduha. Ionako se BUS plus dotira iz gradske kase.

piksi

pre 7 godina

dok se narod ne pobuni ovi će ga zlostavljati i iživljavati se-nema predaje

slobo

pre 7 godina

Nije mi jasno sto ne postanes privatni prevoznik pa da za dzabe vozis.Kako vas bre nije sramota da branite bitange.Kakvo je to opravdanje da neko ide na posao i da ne prima platu,pa po vasem i vozac treba da ide na posao i da ne prima platu,e to smo vec imali dobrih12god i dosta je bilo .

xx

pre 7 godina

a sta bi da naplate ? maltretiranje , izivljavanje ,cekanje,smrad i zagusljivost u busu, gatanje 'oce li stat da udjes ili izadjes...gradski bus treba da bude placen od poreza gradjana(ko im je kriv sto su odlucili da zive u gradu s jedne strane , a s druge -onaj kome treba radna snaga nek im i plati prevoz! ..a sto se tice privatnih prevoznika , ako oni misle da ce na taj nacin zaradit za zivot -to je njihova pogresna pretpostavka i ne treba gradjani da snose posledice njihove nepromisljenosti

Duško

pre 7 godina

Penzioner sam, nemam mesečnu kartu i uredno kucam karticu koju dopunjavam na trafici. Ne jednom su me gnjavili i govorili da nisam normalan što kucam kartu, kada to niko ne radi. Vozač je morao da trpi batine, nije smeo da se brani. Tako je to u zemlji gde su prestupnici zaštićena vrsta.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set