• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.04.2017

11:09

VESIĆ: Fontana na Slaviji počinje da radi tokom maja!

Beograd

VESIĆ: Fontana na Slaviji počinje da radi tokom maja!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će fontana na Slaviji početi da radi tokom maja.

- Odmah nakon maratona kreće rekonstrukcija Bulevara Oslobodjenja, Slavije i Ruzveltove. Radovi će trajati 180 dana jer je u pitanju detaljna rekonstrukcija. Na Bulevaru Oslobodjenja biće i novih saobraćajnih traka i uredjene biciklističe staze, a izmedju Ulice kralja Milutina i dela gde je sada Narodna banka biće novi park - kazao je Vesić za Pink.

Vesić je podsetio da će na Slaviji biti postavljena muzička fontana sa slapovima visine i do 16 metara, a dodao je da je ponosan na činjenicu da je aktuelna gradska vlast za tri godine stvorila uslove da u Beogradu postoji više od 500 gradilišta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 6 godina

Jeste da izgleda lepo i da je ovo kruzni tok ali kako se prilazi fontani ? Kada dodje do sudara verovatno ce biti brzo unistena !!!!!!!!!!!!!!¨¨

Dragomir

pre 6 godina

Београдска села немају канализацију!ДА ПОНОВИМ! ... Села уз дупе Београда немају канализацију?БЕОГРАД НЕМА МЕТРО НИТИ ЋЕ ГА ИКАДА ИМАТИ?Србија може да машта о ,,брзим пругама,,?Градови су на кратком растојању а има бројна клизишта.Нисмо способни да одржавамо ни ову постојећу пругу.СРБИЈА ЈЕДИНО ИМА ИЗБОРЕ И ВАНРЕДНЕ ИЗБОРЕ!

deda Raša

pre 6 godina

Uzaludno je diskutovati sa zlonamernim ljuduma.

mostarac

pre 6 godina

Ko ce prodavati brisace posto ce biti prskanja i vlaznog kolovoza non stop? A ako budu samo po dvije trake kao na slici... bit ce gusto :)

vladbgd

pre 6 godina

Svaka cast, samo radite i ulepsavajte nam Beograd. "Spontani" setaci neka setaju i pametuju, a vi radite, pa kada opet dodju izbori, zna se ko ce pobediti. Ovo sa "spontanim" setacima me podseca na pricu"Cvrcak i mrav". Jedni rade, a drugi piste, udaraju u talambase i tako ce da nam promene buducnost?!

Lazarevgrad

pre 6 godina

U Krusevcu takodje pocinje sa radom fontana na kruznom toku.Pozdrav iz prestonice.

gaga vuk

pre 6 godina

A Novm Sadu, samo sto nije zavrsen Novi Sad na vodi sa velikim fontanama u kineskoj cetvrti

Mile Kengur

pre 6 godina

Kome je i zašto boila potrebna ta fontana? Oni vozači koji jednom prežive Slaviju, znaju da moraš da imaš četvore oči i da gledaš i levo i desno i napred i nazad, ali nikad, baš nikad, u centar,jer može da ti bude poslednji pogled. Onima na trotoaru, sasvim je svejedno šta je u sredini (ajde, da pitam, na koju stranu je gledao spomenik Dimitriju Tucoviću?) jer se, ionako, ne vidi od saobraćaja, a ostaje misterija šta će i kako da se čuje. U Beogradu (koji je, po standardu, sasvim van Srbije) ima toliko nataloženih problema, da ni kad bude na vodi i ima fontanu neće biti opran, već samo kroz štedljivo i razumno planiranje. Umesto toga, još jedna politička parada.

Ja

pre 6 godina

Ljudi su intelektualna bića i kao takva vole da uređuju prostor u kojem žive. Istina, od te fontane neće biti neka praktična korist, ali taj deo grada će lepše izgledati. Iz istog razloga se sređuju fasade na zgradama, za novogodišnje praznike se postavlja dekorativna rasveta... Ništa od toga nema praktičnu korist ali čoveku pruža osećaj prijatnosti. Inače, fontane na kružnim tokovima nisu srpski izum, mogu se videti po mnogim evropskim gradovima i nigde ne prave probleme. Nisam iz Beograda ali mi je uvek drago kad vidim da se tamo nešto gradi.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set