• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2017

07:50

TEŠKA NOĆ ZA ASMATIČARE! Hitna pomoć noćas imala čak 111 intervencija!

Beograd

TEŠKA NOĆ ZA ASMATIČARE! Hitna pomoć noćas imala čak 111 intervencija!

Podeli vest

Hitna pomoć je tokom noći imala 111 intervencija od kojih 22 na javnom mestu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

 

Za pomoć su se najviše javljali asmatičari, od ukupnog broja intervencija čak polovina se odnosi na njih, zatim srčani bolesnici s bolom u grudima i hipertoničari.

Od 22 intervencije na javnom mestu, polovina je bila vezna za alkoholisana stanja i tuče, rekla je Macura.

U 03.23 časova u Radničkoj ulici, kod OMV pumpe dogodila se saobraćajna nesreća, 49-godišnja ženska osoba zadobila je lakše povrede i prebačena je u Urgentni centar, dok je 52-godišnja muška osoba zbrinuta na licu mesta.

U 03.55 časova na početku Pančevačkog mosta, automobil je izleteo na šine, kada je muška osoba, stara 25 godina zadobila lakše povrede i prebačena u Urgentni centar.

Juče su zabeležene 132 intervencije Hitne pomoći od kojih 42 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lakše povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set