• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

25.05.2017

09:48

INFORMIŠITE SE NA VREME Evo koje ulice će danas biti ZATVORENE ZA SAOBRAĆAJ zbog LITIJE!

Beograd

INFORMIŠITE SE NA VREME Evo koje ulice će danas biti ZATVORENE ZA SAOBRAĆAJ zbog LITIJE!

Podeli vest

Za danas je zakazana je povorka litije kroz centar grada, a u toku su radovi na sanaciji nekoliko glavnih beogradskih ulica. Evo koje delove grada treba da izbegavate kako ne biste "upali" u gužvu

Zbog Spasovdanske litije u čast krsne slave grada Vaznesenja Hristovog zatvaranje poteza Admirala Geprata počinje već od 9.30.

Vozačima neće biti na raspolaganju Ulica admirala Geprata od rasksnice sa Balkanskom i Gavrila Principa do raskrsnice sa Dobrinjskom ulicom, kao i ulaz u Ulicu admirala Geprata iz pravca kneza Miloša. Sve do 14 časova ulice će se zatvarati sukcesivno kako povorka bude prolazila ustaljenom trasom litije, simbolično zatvarajući krug u dvorištu Vaznesenjske crkve (Ulica admirala Geprata, početak ispred Crkve svetog Vaznesenja - Kneza Miloša - Kralja Milana, Terazije - Knez Mihailova - Pariska - Ulica kneza Sime Markovića - Pop Lukina - Brankova - Kraljice Natalije - Dobrinjska ulica).

DANAS JE SPASOVDAN! Mošti despota Stefana na ulicama Beograda!

Ovih dana vladao je kolaps zbog sređivanja asfalta u Ulici Mite Ružića, međutim, radovi se privode kraju, dok su u Ulici Mije Kovačevića radovi tek krenuli i to na delu od kružnog toka Bogoslovija do Ulice Čarlija Čaplina te je bolje izbegavati ovaj deo grada.

Beoinfo

Osim na Zvezdari, gužve će biti i na Voždovcu. Zbog radova u Bulevaru oslobođenja doći će i do zatvaranja saobraćaja u jednoj kolovoznoj traci i izmene režima saobraćaja u drugoj slobodnoj kolovoznoj traci od raskrsnice sa ulicama Save Maškovića i Crnotravskom do Mosorske ulice.

Na Čukarici "Beogradske elektrane" zbog radova zatvaraju početak Beogradskog bataljona kraj ulice Blagoja Parovića do 2. juna, kao i deo Ulice Rada Neimara na Voždovcu, između Bačvanske ulice i Vojvode Toze. Radovi su planirani u dve faze i biće završeni 3. juna.

Strpljenje, kao i manja brzina su neophodni za bezbedan prolazak, pa bi trebalo da svi vozači poštuju ograničenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set