• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.05.2017

12:48

I BEOGRAD PATI! Minut ćutanja u Kombank Areni zbog tragičnog događaja u Mančesteru!

Beograd

I BEOGRAD PATI! Minut ćutanja u Kombank Areni zbog tragičnog događaja u Mančesteru!

Podeli vest

Evropska Asocijacija Arena čiji je član i Kombank Arena, izražava duboku potresenost i tugu zbog nedavnog tragičnog događaja nakon koncerta Ariane Grande u Mančester Areni. U spomen žrtvama, sutra, u petak, 26. maja, održaće se “Minut za Mančester” u svim arenama širom Evrope: minut ćutanja u 21.59h, a zatim u 22:00h minut velike buke jer ne dozvoljavamo da budemo zaplašeni!

Ovim putem, obaveštavamo sve posetioce sutrašnjeg događaja, Arena Dance Club, da nam se pridruže u zajedničkom odavanju počasti minutom ćutanja, svim nevinim, tragično nastradalim žrtvama u Mančesteru.

Evropska Asocijacija Arena i Kombank Arena, nastaviće da unapređuje svoje poslovanje usvajajući nove tehnologije i metode u obezbeđivanju svoje publike i gostiju. Naše misli i najdublje saučešće usmerene su ka svim povređenima i porodicama  žrtava.

(VIDEO) HILJADE LJUDI NA BDENJU U MANČESTERU: Odata pošta žrtvama krvavog terorističkog napada!

Događaj Arena Dance Club na kome će učestvovati sastav Carla’s Dreams, DJ Mahmut Orhan kao i TDI DJ’s – Marko Španac i Rosske, počinje sutra, u petak, 26. maja, u 21h.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Guest

pre 6 godina

Naravno...kad i oni sa nama budu žalili naše žrtve koje su oni pobili

Lala iz Banata

pre 6 godina

У Манчестеру: ДАН ЖАЛОСТИ због жртава Исламског тероризма, а у Хагу траје суђење борцима против... - Исламског тероризма...!! Цинизам са једне, хипокризија са друге стране; па како онда човечанство да иде напред...?! Саосећамо са ПОРОДИЦАМА невино погинулих и страдалих... Али Британском ЕСТАБЛИШМЕНТУ, никако не упућивати телеграме саучешћа...!! Јер су они заправо протагонисти невино проливене крви и овог масакра у Манчестеру...!! Признањем тзв. Независног Косова, и суђењем у Хагу борцима против Исламског тероризма; сами су призвали зло у "своју кућу"...!!

Nina

pre 6 godina

I pored svega sto su radili devedesetih, nedavno su bili instigators da se Srbi proglase genocidnim narodom. Nikako da shvate ko im je neprijatelj.

Stan bre

pre 6 godina

Lepo od Srbije i Englezi su plakali za nasom pobijenom decom 1999 godine .

Gagi

pre 6 godina

Ja ne patim za njima. Ja patim za našim zatvara tokom nato agresije. Njih ubijaju njihovi državljani i to nije terorizam to je samo izraz nezadovoljstva i ponašanje drzave prema njima kao muslimanima

niški

pre 6 godina

Kao sto su I oni za nasu poginulu decu u \"Milosrdnom andjelu\" minutom cutanja odali pocast,tako cemo I mi za njihovu decu.Stigao je andjeo kod njih.Nazalost,deca ispastaju ali...Sve placa,sve se vraca.\n

Milan

pre 6 godina

Patio je 99 dok se u mancesteru jeo kavijar. Gde je tada bio minut cutanja za nas?

dragan

pre 6 godina

svaka cast i treba tako i oni su cutali 72 dana 1999.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set