• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.06.2017

14:01

VESIĆ ZVANIČNO OTVORIO KUPALIŠNU SEZONU NA TAŠU, cene iste kao i prošle godine!

Beograd

VESIĆ ZVANIČNO OTVORIO KUPALIŠNU SEZONU NA TAŠU, cene iste kao i prošle godine!

Podeli vest

Sezona kupanja na otvorenom počela je danas u sportskom centru Tašmajdan. Tom prilikom gradski menadžer Goran Vesić rekao je novinarima da će bazen u letnjoj sezoni raditi do 31. avgusta, kao i da cene karata nisu povećane te da je cena za kupanje tokom čitavog dana ostala 300 dinara.

Prema njegovim rečima, posle 16 časova, cena ulaznice na otvoreni bazen na Tašmajdanu je 200 dinara. 

- Noćno kupanje će takođe biti organizovano od 21 do 23 časa, kada uslovi to dozvoljavaju, a cena karte je 400 dinara - rekao je Vesić. 

On je istakao da sreda ostaje dan za školarce, odnosno učenike škola koji sa đačkom knjižicom mogu sredom da se kupaju besplatno. Vesić je rekao i da posetioce očekuje čitav niz drugih sadržaja, napominjući da sada ima veći broj ležaljki, više zelenila... 

- Tašmajdan se potrudio da ovaj bazen koji je najstariji i najtradicionalniji bude na usluzi građanima i da bude onakav kakav treba da bude - rekao je Vesić dodajući da tokom sezone prođe i do 80.000 ljudi. 

Navodeći da će prema prognozama i ovo leto biti vrelo, gradski menadžer je ocenio da će taj broj biti i veći. 

- Osim bazena naš sportski centar Tašmajdan stalno ulaže u svoje programe, infrastrukturu. Mi ćemo iskoristiti letnju pauzu da zamenimo led rasvetu u dvorani Aleksandar Nikolić i radićemo nove svlačionice u ledenoj dvorani kako bi one bile prolagodjene hokejaškim i klizačkim ekipama - rekao je Vesić. 

On je naveo rekao da su posebno ponosni što je zaživeo i otvreni stadion na Tašmajdanu, koji je postao mesto gde se održavaju koncerti i gde se skuplja veliki broj ljudi. 

- To nam je bila i želja kada smo ulagali novac u renoviranje stadiona - rekao je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set