• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2017

19:14

OPREZ, KREĆU VANREDNE KONTROLE: Inspekcije i Komunalna policija će proveravati nesavesne potrošače vode!

Beograd

OPREZ, KREĆU VANREDNE KONTROLE: Inspekcije i Komunalna policija će proveravati nesavesne potrošače vode!

Podeli vest

Predsednik Gradske opštine Barajevo Slobodan Adamović izjavio je da će svi inspektori ove opštine zajedno sa Komunalnom policijom kontrolisati tokom večeri i noći da li pojedini građani zalivaju bašte i pune bazene vodom za piće

- Nažalost, pojedini građani i pored svih naših apela nastavljaju da zalivaju bašte i pune bazene sa vodom za piće i tako direktno ugrožavaju svoje komšije koji žive u višim delovima opštine ili na višim spratovima koji imaju slabiji pritisak ili ostaku povremeno bez vode - istakao je Adamović.

Prema njegovim rečima, kako bi obezbedili vodu svim građanima danas je na terenu bilo sedam cisterni sa vodom i to dve opštinske i pet koje je poslao grad.

- Ipak, više ne možemo da tolerišemo bahato ponašanje pojedinih građana koji nemilice troše vodu a njihove komšije koje žive par ulica dalje zbog toga ostaju bez nje. Tokom čitave noći opštinski i gradski inspektori kao i Komunalna policija obilaziće teren i kažnjavati one koji vodom za piće zalivaju bašte i pune bazene - istakao je Adamović.

Kako Tanjug saznaje vanredne kontrole biće organizovane tokom večeri i noći u podavalskim selima.

Takođe kontrola će se obavljati i u Vinči i Leštanima u opštini Grocka.

Sistem vodosnabdevanja u Beogradu i danas kada su ekstremno visoke temperature je stabilan, saopštili su ranije danas iz preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija", ali su pozvali građane prigradskih naselja na racionalno ponašanje, kako viši delovi tih naselja ne bi imali problema sa snabdevanjem vodom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set